Keimpe Algra treedt toe tot directie Quanza

16 januari 2018 

Onze klanten kunnen in de toekomst rekenen op een nog professionelere partner. Per 1 Januari 2018 is Keimpe Algra benoemd tot directeur van Quanza. De ervaren manager zal samen met oprichter Frans ter Borg het succes van Quanza in goede banen gaan leiden.

Succesvolle eerste SURFnet8-migratie op productienetwerk

10 oktober 2017

Engineers van SURFnet en Quanza hebben het eerste segment in SURFnet’s productienetwerk gemigreerd. Een belangrijke stap in de implementatie van onze nieuwe optische laag!Het eerste segment waar gewerkt is, is Zwolle – Nijmegen via Deventer, Apeldoorn en Arnhem.

Klantcase Investing.com

5 oktober 2017

In today’s digital economy, the availability of digital services and speedy delivery of content has become a key requirement for online businesses to be able to thrive. This means that internet connections are not allowed to fail: downtime is simply unacceptable. Additionally, superb interconnectivity is needed to be able to quickly and safely transfer data all over the world. At Investing.com, both could do with improvements.

Frans ter Borg benoemd tot bestuurslid ISPConnect

23 februari 2017

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van ISPConnect op 12 januari jl. is Frans ter Borg, CEO en oprichter van Quanza Engineering en CloudMerge, voorgedragen en geïnstalleerd als bestuurslid. “Wij kennen Frans al langere tijd en hebben veel respect voor zijn professionele en sociaal bewuste manier waarop hij te werk gaat”, aldus Simon Besteman, directeur van ISPConnect, de branchevereniging voor Internet Service Providers.

Quanza gaat verhuizen!

9 januari 2017

2016 stond voor Quanza in het teken van groei. We hebben samen met geweldige nieuwe klanten ook meer dan 20 geweldige nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Met ondertussen 70 Quanzanen zijn we binnen 3 jaar alweer uit ons huidige jasje gegroeid. Meer ruimte is hard nodig en daarom zijn we blij dat er deze week een start is gemaakt met de inrichting van de Willem Fenengastraat 7, gelegen op zo’n 100 meter van ons huidige hoofdkwartier met versienummer 2.0.

Surfnet vandaag live bij Quanza

15 juni 2016

Achter de schermen is er door de Quanzanen hard gewerkt aan de overname van het operationeel netwerkbeheer van SURFnet. Hoewel er in het dagelijkse werk niets verandert en de beschikbaarheid van de bij SURFnet aangesloten instellingen dezelfde prioriteit blijft houden, is de transitie vandaag om 12:00 succesvol voltooid.

QUANZA BESPREEKT DE TOEKOMST VAN HYBRID CLOUD TIJDENS HET MORE-IP EVENT

2 juni 2016

We kijken terug op twee inspirerende dagen gevuld met inhoudelijke en diepgaande discussies over de toekomst van de internetindustrie, en ook specifiek over IP interconnection. De zesde editie van het MORE-IP event trok ruim 250 mensen van 150 verschillende bedrijven.

Quanza lanceert nieuwe website

19 mei 2016

Beginnen waar de rest ophoudt: bij Quanza doen we niets liever. Ook in onze online communicatie vonden we het tijd voor een stapje verder. Het resultaat? Een geheel nieuwe website, die we vandaag met gepaste trots presenteren.

Quanza @MORE-IP event: ‘Connecting the hybrid cloud’

3 mei 2016

Wat staat de internetindustrie te wachten? Over deze vraag buigen tal van organisaties en sprekers zich op 19 en 20 mei tijdens het MORE-IP event in Amsterdam. Als partner van organisator AMS-IX en sponsor van het evenement zal Quanza, in samenwerking met Weolcan, de sessie ‘Connecting the hybrid cloud’ verzorgen. Aansluitend volgt een uitgebreide paneldiscussie met onder andere Quanza-directeur Frans ter Borg over de inzet van hybrid cloud.

SURFnet met Quanza op weg naar SURFnet8

18 februari 2016

SURFnet heeft via een Europese aanbesteding gekozen voor Quanza Engineering als partner voor het 24×7 operationeel beheer van het SURFnet-netwerk, het vooruitstrevende netwerk dat hoge snelheid netwerkdiensten biedt aan het Nederlandse onderwijs en onderzoek. Quanza zal ook de bouw van SURFnet8 in 2017 voor haar rekening nemen, want in Utrecht denkt men alweer aan de volgende generatie van het netwerk.

FD Gazellen Awards 2015: en dat is 7!

10 november 2015

Quanza wint haar 7e FD Gazellen Award en behoort dus ook in 2015 weer tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland!

Quanza lanceert 24 x 7 NOC-as-a-Service

28 mei 2015

Quanza Engineering B.V., specialist in het bedenken, bouwen en beheren van strategische IT infrastructuur, lanceert vandaag tijdens het MORE-IP 2015 event een nieuwe dienst: 24×7 NOC-as-a-Service.

Quanza Silver sponsor tijdens 5e MORE-IP event van AMS-IX

26 mei 2015

Als partner van AMS-IX (Amsterdam Internet Exchange) en Silver sponsor van het MORE-IP event, nodigen we u graag uit voor het 5e MORE – IP- event dat woensdag 27 en donderdag 27 mei zal plaatsvinden in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam.

Quanza verzorgt live demo Firewall Offloading tijdens DHPA Techday

11 mei 2015

De DHPA organiseert op 21 mei 2015 de vijfde editie van de DHPA Techday in de Fokker Terminal in Den Haag. Het event voor én door technici uit de online sector heeft dit jaar als thema “All Hands-on Future Tech” en kijkt vooruit naar de ontwikkelingen die we komende jaren in de sector mogen verwachten.

Quanza presenteert flexibele DDoS detectie en mitigatie met SolarFlare SolarSecure tijdens NGN event

8 mei 2015

Op dinsdag 12 mei is er een Next Generation Networks Event (Hosted by Solarflare) in Studio 21, Mediapark in Hilversum. Tijdens dit event wordt er verder ingegaan op de trends in Accelerating, Monitoring, and Securing Networks.

Quanza’s kwaliteit nu ook ISO 9001 gecertificeerd

16 april 2015

Na het behalen van het ISO27001:2013 certificaat voor informatiebeveiliging is Quanza Engineering B.V. nu ook gecertificeerd volgens ISO9001:2008, de internationale standaard voor kwaliteitsmanagement. Dit betekent dat onafhankelijke auditors hebben vastgesteld dat de IT dienstverlener aantoonbaar werkt aan het continu verbeteren van kwaliteit en klanttevredenheid.

Quanza wederom sponsor van hét ISP evenement van het jaar!

9 maart 2015

Quanza is uiteraard ook dit jaar van de partij tijdens het jaarlijks terugkerende evenement voor de Internet Service Provider branche, de ISP kartcompetitie.

Quanza realiseert hoog beschikbare ICT omgeving voor TransMission

23 februari 2015

TransMission, een samenwerkingsverband van zelfstandige transportbedrijven in Nederland en België, bezorgt dagelijks zo’n 14.000 zendingen. Een complex proces, waarbij meer komt kijken dan alleen het afleveren van een pakket. Een nieuwe centrale ICT-infrastructuur zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van het laatste Quanza-nieuws? Laat dan hieronder uw naam en e-mailadres achter om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Vragen? Vragen!

Schroom niet. Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.