BEDENKEN, BOUWEN & BEHEREN

DE GESCHIKTE
PARTNER

Logisch dat je in de zoektocht naar een geschikte partner kritisch bent. Dat zijn wij ook. Technisch kan alles. Jij bent op zoek naar een partij die net dat stapje verder gaat en jouw zakelijke uitdagingen begrijpt. Een partner die doorgaat waar de rest ophoudt. Die partner, dat zijn wij.

Wij beloven onze klanten dat hun Network & Cloud omgeving in goede handen is. Het maakt ons niet uit hoe jouw infrastructuur is opgebouwd. Of wat er nodig is. Wij optimaliseren waar mogelijk en hebben respect voor legacy systemen. Al ruim twintig jaar zijn wij de helpende hand bij het bedenken, bouwen en beheren van organisaties met een eigen infrastructuur.

AFSPRAKEN EN GARANTIES

Een gerust hart

Het kan gebeuren dat er een incident zich voordoet of dat er een grote verandering plaats moet vinden. Dat kun je met een gerust hart overlaten aan Quanza. Wij zorgen ervoor dat alles volgens de Service Level Agreement (SLA)-afspraken wordt uitgevoerd. Kunnen wij zonder jullie tussenkomst iets oplossen of aanpassen, dan handelen we direct. Is het nodig om toch samen te kijken naar de oplossing? Dan heb je altijd een expert als gesprekspartner.

Onze vingers gaan jeuken als we aan de slag kunnen met iets dat elders onmogelijk leek.

DESIGN - BUILD - OPERATE

HET PROCES

Het is belangrijk dat het beheer in handen ligt van experts. Onze experts weten hoe belangrijk het is om een complex netwerk te beheren. Nu en in de toekomst. Daarvoor zijn we gecertificeerd door onze betrouwbare partners en beschikken we over de ISO 9001 en ISO 27001 certificaten. De schaalbaarheid en complexiteit van jouw Network & Cloud infrastructuur is bij ons daarom in goede handen.

Design

Technisch kan alles. Toch heb je nog geen partij gevonden die jullie uitdaging begrijpt. Daarom ben je bij Quanza aan het goede adres. Onze vingers gaan jeuken als we aan de slag kunnen met iets dat elders onmogelijk leek.​. Met technische kennis en ervaring met de producten op zak, gaan we het liefst direct aan de slag.

Nadat alle wensen en eisen in kaart zijn gebracht maken we een design op maat, waarbij de focus ligt op de door jou aangegeven gewenste beschikbaarheid. Het klinkt enorm cliché, maar geen enkele infrastructuur is natuurlijk hetzelfde. Dat snappen we bij Quanza.

Build

Systemen die cruciaal zijn voor de continuïteit zijn lastig te vervangen. Het wordt pas echt complex als je als organisatie de balans zoekt tussen huidige systemen en optimalisatie, waarbij je respect houdt voor legacy infrastructuur. Laat dat nou nét zijn waar Quanza goed in is. Sterker nog: hierin onderscheiden we ons van de rest. Waar anderen hun handen afhouden van zo’n uitdaging, pakken wij hem met twee handen aan.

Het resultaat? Een implementatie voor en door operators. We bouwen samen aan jouw procedures. Dat doen we wanneer het jou uitkomt. Niet voor niets hebben we voor veel opdrachtgevers de nodige complexe acties buiten kantooruren uitgevoerd. Óp en mét ons kun je bouwen.

Operate

Complexe materie als jouw Network & Cloud infrastructuur vraagt niet zomaar om beheer, het vraagt om toegewijde surveillance. Je wilt de garantie dat er altijd iemand alert is die direct handelt. Downtime is dus geen optie. Dan ben je bij Quanza aan het juiste adres! Wij nemen de zorgen over jouw netwerk volledig uit handen.


Het is belangrijk dat het beheer in handen ligt van experts. Onze operators weten hoe belangrijk het is om een complex netwerk te beheren. Nu en in de toekomst. Daarvoor zijn we gecertificeerd door onze betrouwbare partners en beschikken we over de ISO 9001 en ISO 27001 certificaten. De schaalbaarheid en complexiteit van jouw Network & Cloud infrastructuur is bij ons daarom in goede handen