ONZE ROOTS

OPERATE
TO INNOVATE

Doen waar je goed in bent. Onze experts zorgen er 24×7 voor dat jouw Network & Cloud infrastructuur optimaal presteert, veilig is en altijd klaar is voor jouw volgende stap. Zodat jij zonder zorgen jouw zakelijke doelstellingen kan realiseren. Nu en in de toekomst. Dankzij onze uitgebreide kennis beschik je over de best passende oplossingen voor jouw organisatie. En dat doen we al meer dan twintig jaar. 

Een club van enthousiaste en gedreven experts richt begin 2000 Quanza op om organisaties te ondersteunen in het beheer van hun netwerk. Van bedenken en bouwen tot beheer; bij elke stap in het proces denken wij mee in de strategievorming van jouw organisatie en netwerk. Informeel en professioneel, en plezier combineren met bikkelhard werken.

De klant centraal stellen met daarbij een ongeremde passie voor techniek. Onze kernwaarden van toen, zijn nog steeds leidend binnen Quanza. 

Quanza blijft groeien. Ons betrouwbare team van meer dan zeventig mensen staat elke dag voor je klaar. Wij geloven in het samen ontwikkelen van oplossingen die jouw organisatie verder brengen. En daar zijn we heel erg trots op.

ONZE KERNWAARDEN

WAAR WE zONDER MEER VOOR GAAN

We hebben onszelf het doel gesteld om in 2025 dé gedelegeerde infrastructuurbeheerder van Nederland te zijn. Dit bereiken we door snel, flexibel en als betrouwbare innovatiepartner te acteren. Een partner met een oprechte interesse én diepgaand begrip van jouw zakelijke uitdagingen en behoeften. Behoeften die vaak net niet volledig in standaard oplossingen te vangen zijn. Door ons dienstbaar én onafhankelijk op te stellen kunnen wij met onze klanten samen werken, leren en presteren. En zo bouwen we langdurige relaties op.

Obsessief

Wij zijn pas tevreden als we de uitdagingen en doelen van onze klanten écht begrijpen

Verbindend

Wij leggen oprechte connecties met elkaar en met onze klanten

Betrouwbaar

Wij bieden vertrouwen door transparantie in ons werk en communicatie

Probleemoplossend

Wij signaleren en eigenen ons zaken toe voordat het een probleem wordt

JOUW NETWORK & CLOUD INFRASTRUCTUUR

in goede
handen

Jouw netwerk is een essentieel en onderscheidend deel van jouw bedrijfsvoering. Het is belangrijk dat het beheer in handen ligt van echte experts. Onze operators snappen hoe belangrijk het is voor een moderne organisatie om haar complexe infrastructuur goed te beheren. Om altijd klaar te zijn voor de volgende strategische stap. Daarvoor zijn we gecertificeerd door een grote hoeveelheid leveranciers en beschikken we over de ISO 9001 en ISO 27001 certificaten. De schaalbaarheid en complexiteit van jouw Network & Cloud- infrastructuur is daarom bij ons in goede handen. 

Meer over onze oplossingen

Werken bij Quanza is zoveel meer dan alleen je taakomschrijving. Heb jij het in je?

SAMENWERKEN MET

Onze klanten

Onze klanten zijn actief in een groot aantal sectoren. Het gaat altijd om bedrijfskritische omgevingen, vaak van groot maatschappelijk belang. Zo maken onder andere Internet service providers, mediabedrijven, banken, transactie providers, software developers en (semi-)overheden gebruik van Quanza.

De meeste klanten zijn zakelijke serviceproviders. Bedrijven of bedrijfsonderdelen die netwerken leveren aan hun klanten of interne stakeholders. We weten als geen ander welke organisatorische uitdagingen bij zo’n constructie komen kijken.

Zo verzorgen we een 24×7 Network Operations Center (NOC)-dienst voor één van ’s werelds grootste internetknooppunten: de Amsterdam Internet Exchange (AMS-IX).

Network & Cloud infrastructuur uitbesteden? Plan een call in!

Bij Quanza beseffen we maar al te goed dat je bij het uitbesteden van een Network & Cloud infrastructuur niet over één nacht ijs gaat. Wil je weten wat het uitbesteden van beheer voor jouw organisatie betekent? Plan vrijblijvend een videocall in met één van onze experts.