KENNISDELEN

INFRASTRUCTUUR UITBESTEDEN

Succesvol ondernemen. Volop gebruikmaken van digitale technologie. Een eigen netwerk, cloud of gecombineerde infrastructuur is voor jouw organisatie een logische keuze. Misschien wel de enige. Die keuze zorgt er wel voor dat jouw organisatie goed moet nadenken over een optimaal ontwerp, de bouw en het onderhoud van je infrastructuur.

Eisen aan het netwerk veranderen continu. Voor je het weet ontstaat er een verzameling van apparaten, verbindingen en leveranciers die individueel prima functioneren. En toch kan het geheel veel efficiënter.

Hoe kom je tot een optimaal gestructureerd netwerk? Dat ook nog eens toekomstbestendig is en kan inspelen op deze veranderende eisen? Want het beheren van je Network & Cloud infrastructuur kost middelen, aandacht en vooral veel tijd. Energie en focus die je waarschijnlijk liever aan je bedrijfsvoering besteedt.

WAAR MOET IK OP LETTEN?

FOCUSSEN OP WAAR JIJ GOED IN BENT

Een externe partner die beheer als specialisatie heeft, kan door expertise en schaalgrootte sneller en beter zorgen voor dit beheer. Dat creëert ruimte voor jou om je te focussen op waar jij goed in bent. Daarom is het belangrijk dat jouw partner het hele netwerk overziet.
Of het nu gaat om lokale hardware, in de cloud of een hybride vorm hiervan. De invulling van het netwerk moet aansluiten bij de ondersteuningsbehoefte van jouw organisatie. In de praktijk bereik je alleen optimale support, wanneer er één aanspreekpunt is dat alle verantwoordelijkheid draagt.

Bij het kiezen van een operator van jouw Network & Cloud infrastructuur gaat het niet alleen om techniek of apparatuur. Wanneer je contact opneemt, wil je dat je altijd direct spreekt met een deskundige collega. Waar let je dan op?

Betrouwbaarheid

Een infrastructuur die optimaal presteert. Dag in, dag uit, het hele jaar door.

Kennis

Een team van experts dat voortdurend wordt bijgeschoold met de laatste ontwikkelingen en certificeringen.

Bereikbaarheid

Technische experts die 24×7 klaar staan, mocht een issue zich voordoen. En niet alleen iemand die de telefoon aanneemt, maar deskundige collega’s die het probleem binnen afgesproken tijden voor je oplossen.

Strakke processen

Het laatste waar jij je zorgen om wil maken zijn mensen, planning, opleiding of personeelsadministratie. Zorg dat jouw partner al deze zaken op een voorspelbare manier heeft ingeregeld.

Flexibiliteit

Flexibiliteit klinkt als een tegenhanger van strakke processen. In de praktijk versterkt het elkaar juist. Als de basis goed is geregeld, is flexibiliteit altijd aanwezig. En laten we eerlijk zijn, dat is soms nodig. Jouw probleem is altijd ons probleem.

Toekomstbestending

Je wilt verzekerd zijn dat jouw netwerk ook in de toekomst voldoet aan de eisen van jouw bedrijfsvoering. Je wilt niet geremd worden in jouw strategische ontwikkeling door een achterblijvend netwerk. De juiste operator geeft jou gevraagd en ongevraagd advies over de roadmap van jouw infrastructuur.

"Wij komen met onze eisen en samen onderzoeken we welke oplossing ons de meeste waarde biedt."

Ruimte voor innovatie

Kies voor ontwikkeling en innovatie. Medewerkers zijn veel tijd kwijt met het beheer van bestaande infrastructuur en daardoor zijn zaken als innovatie en ontwikkeling vaak ondergeschikt.

Wanneer Quanza de infrastructuur beheert, komt er ruimte vrij bij jouw medewerkers. Zij kunnen zich richten op belangrijke taken die alleen jouw organisatie goed kan uitvoeren, zoals innoveren en ontwikkelen.

Optimale performance

De infrastructuur moet optimaal presteren om organisatiedoelen te behalen. De operators van Quanza zorgen er dag in dag uit voor dat jouw infrastructuur optimaal presteert. Maar onze experts gaan een stap verder. Je kan ze zien als een verlengstuk van jouw organisatie: onze medewerkers kennen jouw organisatie en spreken jouw taal. Daarmee leggen wij de basis voor het bereiken van jouw organisatiedoelen. Mocht er toch een issue zijn, dan staan wij 24x7 voor je klaar.

Voorspelbare kosten

Problemen voorkomen is beter en goedkoper dan oplossen. Onze operators hebben dagelijks te maken met infrastructurele issues/uitdagingen. Ze zijn daarom altijd op de hoogte van eventuele lopende problemen en effectief in het oplossen ervan. Bij het uitbesteden van jouw netwerk aan Quanza heb je geen zorgen meer over mensen, planning, opleiding of personeelsadministratie.

Network & Cloud infrastructuur uitbesteden? Plan een call in!

Bij Quanza beseffen we maar al te goed dat je bij het uitbesteden van een Network & Cloud infrastructuur niet over één nacht ijs gaat. Wil je weten wat het uitbesteden van beheer voor jouw organisatie betekent? Plan vrijblijvend een videocall in met één van onze experts.

CONTACT

Willem Fenengastraat 7
1096 BL Amsterdam

info@quanza.net
+31 20 530 1600