UITDAGINGEN

JE NETWERK VOLLEDIG ONDER CONTROLE

Dagelijks bezig zijn met je Network & Cloud infrastructuur en geen ruimte voor innovatie en groei. Vragen hebben over performance optimalisatie, beveiliging, kosten willen besparen maar niet weten hoe of wakker liggen van legacy systemen. Klinkt bekend? Niet als je kiest voor uitbesteding van jullie infrastructuur. Wij zorgen voor een optimaal presterende basis, waar jouw organisatie op kan vertrouwen en kan bouwen.

Uitbesteden

Om succesvol te ondernemen wil je volop gebruikmaken van digitale technologie. Een eigen Network & Cloud infrastructuur is voor jouw organisatie een logische en misschien wel de enige keuze. Hoe kom je tot een gestructureerd netwerk dat ook nog eens toekomstbestendig is en kan inspelen op veranderende eisen?
Lees meer

Veiligheid

Wij hoeven je niet te vertellen hoe belangrijk cybersecurity is. De gevaren liggen op de loer en wet- en regelgeving speelt hierop in. Jouw organisatie moet daardoor continu schakelen om hieraan te voldoen. Maar hoe hou je je kennis op peil en zorg je dat je snel genoeg reageert bij een cyberaanval?
Lees meer

Voorspelbare kosten

Problemen voorkomen is beter en goedkoper dan oplossen. Onze operators hebben dagelijks te maken met infrastructurele uitdagingen. Ze zijn daarom altijd op de hoogte van terugkerende issues en zijn enorm effectief in het oplossen ervan. Bij het uitbesteden van jouw netwerk aan Quanza heb je geen zorgen meer over FTE’s, planning, opleiding en personeelsadministratie.

"Maandelijks 550.000+ website bezoekers, het is van essentieel belang om hen een uitstekende gebruikerservaring te bieden."

NETWORK & CLOUD

in goede
handen

Jouw netwerk is de kern van je Network & Cloud infrastructuur. En een essentieel en onderscheidend deel van jouw bedrijfsvoering. Het is belangrijk dat het beheer in handen ligt van echte experts. Onze operators snappen hoe belangrijk het is voor een moderne organisatie om haar complexe netwerk goed te beheren. Om altijd klaar te zijn voor de volgende strategische stap. Daarvoor zijn we gecertificeerd door onze betrouwbare partners en beschikken we over de ISO 9001 en ISO 27001 certificaten. De schaalbaarheid en complexiteit van jouw ICT-infrastructuur is daarom bij ons in goede handen.

Meer over onze oplossingen

Network & Cloud infrastructuur uitbesteden? Plan een call in!

Bij Quanza beseffen we maar al te goed dat je bij het uitbesteden van een Network & Cloud infrastructuur niet over één nacht ijs gaat. Wil je weten wat het uitbesteden van beheer voor jouw organisatie betekent? Plan vrijblijvend een videocall in met één van onze experts.