ONZE OPLOSSINGEN

WIJ MAKEN
HET VERSCHIL

Bij Quanza geloven we dat je Network & Cloud infrastructuur de basis van succesvol ondernemen is. Daarom beheren we al ruim twintig jaar omgevingen van organisaties die zich volledig willen richten op hun eigen dienstverlening.

Quanza werkt altijd vanuit het oogpunt van de klant. Jouw wensen staan centraal en onze oplossingen zijn klantspecifiek en ontworpen op basis van best practices opgedaan uit ruime ervaring. Jij bent daarom altijd verzekerd dat je snel van start kunt gaan met hoogwaardige oplossingen, terwijl deze op maat gemaakt zijn voor jouw organisatie.

Wij maken het verschil door verder dan de vraag van vandaag te kijken. Wij zorgen voor een optimaal presterende infrastructuur onder al jouw applicaties.Nu en in de toekomst. Quanza is dé operator voor organisaties met een eigen Netwerk & Cloud infrastructuur.

Managed Infrastructure

Quanza’s Managed Infrastructure is een totaaloplossing. Voor organisaties die wel de voordelen, maar niet de nadelen willen van een eigen netwerk. Bij Managed Infrastructure neemt Quanza alle technische, administratieve en beheersaspecten van jouw infrastructuur over. Lees meer

NOC as a Service

NOC as a Service is de “menselijke” kant van onze Managed Infrastructure dienst. Engineers heb je al (intern of extern), maar 24×7 een NOC bemannen is een flinke investering. NOC as a Service is dan de perfecte oplossing. Lees meer

Custom Services

In specifieke gevallen wil je slechts een gedeelte van het beheer van je netwerk of processen uitbesteden. Bijvoorbeeld omdat het gaat om dat onderdeel van je infrastructuur dat helemaal los staat. Of omdat het om een specifieke technologie gaat. Met Custom Services helpt Quanza je verder.

“Wij maken het verschil door verder dan de vraag van vandaag te kijken.”