Meer dan 1 miljoen gebruikers, ruim 11.000 kilometer aan glasvezel en 390 locaties in Nederland en het buitenland. SURF zorgt ervoor dat gebruikers in het Nederlands onderwijs en onderzoek eenvoudig, betrouwbaar en grenzeloos kunnen (samen)werken. Dit doet SURF onder andere door het leveren van snelle netwerkverbindingen. Kenmerkend voor het SURF-netwerk is de cutting edge technologie erachter. Sinds de zomer van 2016 is Quanza de beheerpartner van SURF.
123inkt.nl is een van de bekendste webwinkels in Nederland. Om de website 24/7 in de lucht te houden en veel klanten tegelijkertijd in staat te stellen snel en vlekkeloos printerbenodigdheden te bestellen, is een uitgebalanceerd ICT-systeem nodig. Quanza Engineering, leverancier en beheerder van 100% beschikbare ICT-systemen, adviseerde 123inkt.nl daarvoor een stabiele load balancing-oplossing.
Het jaar 2012 was een keerpunt in de digitale oorlog; dat was het moment waarop de eerste grote DDoS aanvallen op de financiële sector begonnen. Veel Nederlandse banken lagen continu onder vuur. Online services werden trager of zelfs uit de lucht gehaald, met miljoenen euro’s schade tot gevolg. De Volksbank, bekend van de merken SNS, ASN Bank, RegioBank en BLG Wonen, begon een tegenoffensief:
Met jaarlijks 80 miljoen transacties, 300 business partners en meer dan 5000 aangesloten merchant accounts is Payvision wereldwijd een grote speler in card processing. De snelle elektronische afhandeling van wereldwijde transacties met credit- en debetkaarten stelt hoge eisen aan de ICT-infrastructuur van het bedrijf. Temeer omdat het aantal transacties jaarlijks met dubbele cijfers toeneemt.