24x7 HET BESTE VOOR JE KLANTEN

NOC as a Service

Complexe materie als jouw netwerkinfrastructuur vraagt niet zomaar om toezicht, het vraagt om bevlogen beheer. Ervaar het gemak van een Network Operation Center (NOC) op maat. De zekerheid van een 24×7 aanspreekpunt zonder de hoge investeringen en ingewikkelde organisatie die hiermee soms gepaard gaan.

Onze NOC is er voor netwerkeigenaren die hun klanten 24×7 het beste willen aanbieden en daarom een garantie willen hebben dat hun netwerkinfrastructuur altijd optimaal presteert. Of je nu volop meedraait in de 24-uurs economie of vanwege globalisering in verschillende tijdzones actief bent, er staat altijd iemand voor je klaar. Het NOC is een ‘white label’ oplossing naar eigen smaak in te richten, zodat niemand doorheeft dat er op de achtergrond Quanza-operators werken.

Onze experts gaan een stap verder. Eigenlijk kun je ze zien als een verlengstuk van jouw organisatie: onze medewerkers kennen de klanten en spreken hun jargon.

Daarmee leggen wij de basis voor het bereiken van jouw organisatiedoelen. Mocht er toch een issue zijn, dan staan wij 24×7 voor je klaar. 

Een verlengstuk van jouw organisatie

Onze experts zorgen met continue monitoring en beheer van jouw netwerkinfrastructuur voor veiligheid en een optimale prestatie. Dat begint bij ons 24×7 bemand Network Operations Center, maar we verzorgen ook tweede- en derdelijns support. Ons NOC is integraal af te nemen als onderdeel van onze Managed Infrastructure dienst, maar ook als losse dienst, waarbij we het verlengstuk zijn van jouw eigen organisatie. In dat geval spreken we van NOC as a Service.

Voordelen
NOC as a Service
Managed Infrastructure
Toegewijde professionals die 24×7 een oogje in het zeil houden
Een verlengstuk van jouw organisatie: onze medewerkers kennen jouw klanten en spreken hun taal
Een ‘white label’ oplossing: jouw klanten weten niet beter dan dat dit jouw NOC is
End-to-end verantwoordelijkheid over het volledige beheerde netwerk. Onze engineers lossen problemen 24x/7 voor je op
Volledige ondersteuning bij veranderingen in jouw netwerk, risicoanalyse, deskundige begeleiding en de daadwerkelijke uitvoering
Een toegewijde Service Manager om alle zaken te bespreken die de dagelijkse gang van zaken overstijgen
Totale uitbesteding van jouw netwerk waarbij garanties kunnen worden gegeven over de beschikbaarheid, oplostijd van incidenten en doorlooptijd van changes

"Overdag is het druk met telefoontjes van aangesloten instellingen, ’s nachts zijn de fiberleveranciers aan het werk.”

ERVAAR HET GEMAK

Een eigeN NOC

Problemen voorkomen is beter en goedkoper dan oplossen. Onze operators hebben dagelijks te maken met infrastructurele issues/uitdagingen. Ze zijn daarom altijd op de hoogte van recurring issues en zijn enorm effectief in het oplossen ervan.

Kies voor ontwikkeling en innovatie. Medewerkers zijn veel tijd kwijt met het beheer van eigen Network & Cloud infrastructuur en daardoor zijn zaken als innovatie en ontwikkeling vaak ondergeschikt. Wanneer Quanza de Network & Cloud infrastructuur beheert, komt er ruimte vrij bij jouw medewerkers. Zij kunnen zich richten op belangrijke IT zaken, zoals innoveren en ontwikkelen.

Network & Cloud infrastructuur uitbesteden? Plan een call in!

Bij Quanza beseffen we maar al te goed dat je bij het uitbesteden van een Network & Cloud infrastructuur niet over één nacht ijs gaat. Wil je weten wat het uitbesteden van beheer voor jouw organisatie betekent? Plan vrijblijvend een videocall in met één van onze experts.

CONTACT

Willem Fenengastraat 7
1096 BL Amsterdam

info@quanza.net
+31 20 530 1600