Quanza completeert haar nieuwe Management Team

Per 1 juli 2020 is Jan Martijn Metselaar gestart als Manager Engineering van Quanza B.V.. Eerder dit jaar benoemde Quanza al Anouk Noordervliet als Manager Service Operations, Adam van de Putte als Manager Customer Operations en John de Voogd als Manager Sales. Het nieuwe Management Team van Quanza is hiermee compleet.

Jan Martijn werkte de afgelopen drie jaar voor Eurofiber. Daarvoor werkte hij bij T-Mobile, Vodafone, WinITu, Tiscali en KPN. Met zijn kennis van bestaande en toekomstige netwerken in combinatie met zijn passie voor vergaande optimization en automation van life-cycle management bij Operators en Service Providers is hij een welkome aanvulling voor het Management Team.

Quanza levert premium infrastructuur services voor de meest innovatieve organisaties van Nederland. Quanza wil haar portfolio van services (24×7) verder uitbouwen en daarmee de eigenaren van geavanceerde infrastructuren volledig ontzorgen, zodat zij zich kunnen focussen op hun innovatie. Quanza heeft de ambitie om in het segment voor Service Providers en Operators de komende jaren verder te groeien.

Frans ter Borg, directeur Quanza: “Wij willen onze klanten laten innoveren, zonder zorgen voor de operations van hun infrastructuur. Innoverende klanten willen de laatste technologie en stellen vervolgens hoge eisen aan de beschikbaarheid daarvan. Met dit Management Team kunnen we dat waarmaken.”

Quanza completeert haar nieuwe Management Team