Mensen die het maken

Vrijwel iedereen kiest een merk op gevoel. Een gevoel van herkenning, sympathie en vertrouwen. Daar heb je een gezicht voor nodig, mensen die het maken; sublieme slimmeriken, enthousiaste engineers, coole consultants. Quanzanen. 

‘Het is hier fantastisch!’

Informeel en tegelijkertijd professioneel. Plezier combineren met bikkelhard werken. De klant centraal stellen zonder de ongeremde passie voor techniek onder stoelen of banken te steken. Oplossingen bedenken en sjouwen met kabels. Het werpt al jaren z’n vruchten af. Quanza blijft groeien. En daar zijn we best wel een beetje trots op.

Techneut, geek, nerd…

Het merendeel van onze overige medewerkers is onverbeterlijk techneut, voor elk probleem wordt direct een technische oplossing verzonnen, elk nieuw apparaat uitvoerig bewonderd en getest. Of er nu iets gebouwd, uitgezocht of gerepareerd moet worden.

Zie ons als engineers, techneuten, geeks, nerds desnoods. We kunnen ons er wel in vinden. U hoeft echter nooit te twijfelen aan onze professionaliteit. Wij zijn gecertificeerd door onze partners, en beschikken over de essentiële ISO 9001 en ISO 27001 certificaten.

Quanza Engineering - ISO 9001 gecertificeerd
Quanza Engineering - ISO 27001 gecertificeerd
  • Quanza - Organisatie
  • Quanza - Organisatie
  • Quanza - Organisatie

Mooie mensen, mooie woorden

 

“Quanza lijkt een een bedrijf van vrienden. Je bent hier om de klant zo goed mogelijk te helpen en dat gebeurt in een hele prettige sfeer.”


 

“De manier van werken, hoe er informatie wordt gedeeld komt op mij over als een Silicon Valley bedrijf. Zo ben ik niet eerder een bedrijf in Nederland tegengekomen waar je tijdens de pauzes met je teamleider een potje FIFA kunt spelen.”


 

“Quanza levert maatwerk en voor elke klant hebben we aparte instructies. Komen we issues tegen waar nog geen instructie voor is, dan zorgen wij ervoor.”


Mooie projecten realiseren mede dankzij het ESF

Vragen? Vragen!

Schroom niet. Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.