LOREM IPSUM

Een eigen
IT-infrastructuur

Om succesvol te ondernemen en te groeien wil je volop gebruikmaken van digitale technologie.

Een eigen IT-infrastructuur is dan voor jouw organisatie een logische en misschien wel de enige keuze. Die keuze zorgt er voor dat jouw organisatie moet nadenken over het beheer van de IT-infrastructuur. Het beheren van de IT-infrastructuur kost middelen, aandacht en energie die je liever aan je core business besteedt.

LOREM IPSUM

Focussen op waar
jij goed in bent

Een externe partner die ICT beheer als specialisatie heeft, kan door expertise en schaalgrootte sneller en beter zorgen voor dit beheer. Dat creëert ruimte voor jou om je te focussen op waar jij goed in bent. Daarom is het belangrijk dat jouw ICT-partner het hele netwerk overziet. Of het nu gaat om on-premise hardware, in de cloud of een hybride vorm hiervan.

De invulling van het netwerk moet aansluiten bij de support behoefte van jouw organisatie. Neemt een partij bijvoorbeeld alle support over of alleen 2e en 3e lijns support? In de praktijk bereik je alleen optimale support, wanneer er één aanspreekpunt is dat alle verantwoordelijkheid draagt.

Bij het kiezen van een operator van jouw ICT netwerk gaat het niet alleen om techniek of apparatuur. Wanneer je contact opneemt wil je dat je spreekt met een deskundige collega. Thema’s waar je op moet letten:

Betrouwbaarheid

Een ICT-infrastructuur die optimaal presteert. Dag in, dag uit, het hele jaar door.

Kennis

Een team van experts dat voortdurend wordt bijgeschoold met de laatste ontwikkelingen en certificeringen.

Bereikbaarheid

Technische experts die 24×7 klaar staan, mocht een issue zich voordoen. En niet alleen iemand die de telefoon aanneemt, maar deskundige collega’s die het probleem meteen voor je oplossen.

Strakke processen

Het laatste waar jij je zorgen om wil maken zijn FTE’s, planning, opleiding of personeels- administratie. Zorg dat jouw ICT-partner al deze zaken op een voorspelbare manier heeft ingeregeld.

Flexibiliteit

Flexibiliteit klinkt als een tegenhanger van strakke processen. In de praktijk versterkt het elkaar juist. Als de basis goed is geregeld, is flexibiliteit mogelijk. En laten we eerlijk zijn, dat is soms nodig.

Toekomstvast

Je wilt verzekerd zijn dat jouw netwerk ook in de toekomst voldoet aan de eisen van jouw bedrijfsvoering. Je wilt niet geremd worden in jouw strategische ontwikkeling door een achterblijvend netwerk. De juiste ICT operator geeft jou gevraagd en ongevraagd advies over de roadmap van jouw netwerk.

Quote / klantcase / dit is waarom we hebben gekozen voor uitbesteden

LOREM IPSUM

LOREM IPSUM

Een externe partner die IT als specialiteit heeft, kan sneller en beter zorgen voor dit beheer. Dat creëert ruimte om je te focussen op waar jij goed in bent. Quanza neemt het operationele stuk van jouw IT-Infrastructuur uit handen en werkt daarbij ook als 2e en 3e-lijns support. Wij hebben kennis van alle vormen IT-infrastructuur. On-premise, hybride, cloud en alles ertussenin. Het resultaat van onze kennis en kunde is een som aan voordelen voor jouw organisatie:

Ruimte voor innovatie

Kies voor ontwikkeling en innovatie. Medewerkers zijn veel tijd kwijt met het beheer van eigen ICT-infrastructuur en daardoor zijn zaken als innovatie en ontwikkeling vaak ondergeschikt.

Wanneer Quanza de ICT-infrastructuur beheert, komt er ruimte vrij bij jouw medewerkers. Zij kunnen zich richten op belangrijke ICT taken die alleen jouw organisatie goed kan uitvoeren, zoals innoveren en ontwikkelen. Lees meer

Optimale performance

De ICT-infrastructuur moet optimaal presteren om organisatiedoelen te behalen. De operators van Quanza zorgen er dag in dag uit voor dat jouw ICT-infrastructuur optimaal presteert. Maar onze experts gaan een stap verder. Je kan ze zien als een verlengstuk van jouw organisatie: onze medewerkers kennen jouw organisatie echt en spreken jouw taal. Daarmee leggen wij de basis voor het bereiken van jouw organisatiedoelen. Mocht er toch een issue zijn, dan staan wij 24x7 voor je klaar. Lees meer

Voorspelbare kosten

Problemen voorkomen is beter en goedkoper dan oplossen. Onze operators hebben dagelijks te maken met ICT-infrastructurele issues/uitdagingen. Ze zijn daarom altijd op de hoogte van terugkerende issues en zijn enorm effectief in het oplossen ervan. Bij het uitbesteden van jouw netwerk aan Quanza heb je geen zorgen meer over FTE’s, planning, opleiding of personeelsadministratie. Lees meer

Network & Cloud infrastructuur uitbesteden? Plan een call in!

Bij Quanza beseffen we maar al te goed dat je bij het uitbesteden van een Network & Cloud infrastructuur niet over één nacht ijs gaat. Wil je weten wat het uitbesteden van beheer voor jouw organisatie betekent? Plan vrijblijvend een videocall in met één van onze experts.

CONTACT

Willem Fenengastraat 7
1096 BL Amsterdam

info@quanza.net
+31 20 530 1600