WTI

Uw partner in de benelux

WTI is de marktleider op het gebied van out-of-band oplossingen en Quanza is dé partner in de Benelux. Of het nu gaat om het uitzoeken van 1 powerswitch tot het verzorgen van een complete out-of-band oplossing voor uw multi-site infrastructuur.

WTI mag dan al sinds jaar en dag de defacto standaard in remote console en powerswitches zijn, we blijven nog steeds innoveren. Zo introduceerden we onlangs een 4G GSM modem voor onze CPM en DSM series, waarmee u overal razendsnel out-of-band toegang mogelijk maakt, zonder de kosten en complexiteit van vaste verbindingen. 

Quanza heeft ruime ervaring met het bedenken, bouwen en beheren van WTI oplossingen, en helpt u graag op weg of verder. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend advies.

outofbandrescue-wti

Meer weten? Even sparren met een van onze engineers? Of gewoon benieuwd naar onze prijzen?

KENNIS

SLIMME MENSEN

Wat we doen bij Quanza? Simpel: beginnen waar de rest ophoudt. Met pragmatische processen en slimme mensen realiseren we voor u next level oplossingen die niemand anders kan of wil leveren.

Wij beloven dat jouw ICT-infrastructuur in goede handen is

Jouw organisatie verdient een optimaal presterende ICT-infrastructuur. Logisch dat je in de zoektocht naar een geschikte ICT-partner kritisch bent. Dat zijn wij ook. Technisch kan alles. Jij bent op zoek naar een partij die net dat stapje verder gaat en jouw zakelijke uitdagingen begrijpt. Die ICT-partner zijn wij.

CONTACT

Willem Fenengastraat 7
1096 BL Amsterdam

info@quanza.net
+31 20 530 1600