RIOREY

DDOS SPECIALIST

Quanza is sinds 2009 partner voor de Benelux van RioRey. Het innovatieve Amerikaanse bedrijf maakt Anti-DDoS appliances die snel en eenvoudig te implementeren zijn.

Quanza is gecertificeerd partner van RioRey, de leverancier van betaalbare Anti-DDoS oplossingen en kan alle producten leveren, implementeren en beheren.

Wij hebben jarenlange ervaring met Anti-DDoS oplossingen en zijn gewend om met spoed RioRey oplossingen te leveren en te implementeren.

RE Serie

Riorey-RE4200

RX10

riorey-rs-10

RS-30

RG serie

riorey-rgserie

Meer weten? Even sparren met een van onze engineers? Of gewoon benieuwd naar onze prijzen?

KENNIS

STRICTLY CERTIFIED

Of het nu over switching of routing, storage of security-oplossingen gaat, van elke fabrikant is ons technisch team volledig overtuigd van de toegevoegde waarde van haar producten. Niet zo vreemd dus dat we alle benodigde certificeringen in huis hebben zodat we een hoge partnerstatus genieten.

Wij beloven dat jouw ICT-infrastructuur in goede handen is

Jouw organisatie verdient een optimaal presterende ICT-infrastructuur. Logisch dat je in de zoektocht naar een geschikte ICT-partner kritisch bent. Dat zijn wij ook. Technisch kan alles. Jij bent op zoek naar een partij die net dat stapje verder gaat en jouw zakelijke uitdagingen begrijpt. Die ICT-partner zijn wij.

CONTACT

Willem Fenengastraat 7
1096 BL Amsterdam

info@quanza.net
+31 20 530 1600