ORACLE

ENTERPRISE SOFT- EN HARDWARE

Oracle behoeft natuurlijk geen verdere introductie meer. Of toch wel? Want Oracle levert veel meer dan databases. Zoals storage en servers, virtualisatie en operating systems.

Oracle ZFS Storage

Gebaseerd op het innovatieve Zettabyte FileSystem leveren deze appliances ongeëvenaarde NAS prestaties, efficiëntie en waarde. Gebouwd voor integratie in de Oracle “red stack” optimaliseert ZFS de prestaties van de Oracle Database, maar ook standalone, on-premise of in de cloud staan de ZFS appliances hun mannetje met unieke features op het gebied van automatische tuning en management.

Meer weten? Even sparren met een van onze engineers? Of gewoon benieuwd naar onze prijzen?

KENNIS

SLIMME MENSEN

Quanza is al vanaf het prille begin Sun Microsystems partner en heeft na de overname van Sun door Oracle het partnership doorgezet en uitgebouwd.

We zijn met name ervaren met ZFS, SPARC, Oracle VM, MySQL en natuurlijk Solaris, maar ook met andere delen van het portfolio kunnen we u waarschijnlijk helpen.

Wij beloven dat jouw ICT-infrastructuur in goede handen is

Jouw organisatie verdient een optimaal presterende ICT-infrastructuur. Logisch dat je in de zoektocht naar een geschikte ICT-partner kritisch bent. Dat zijn wij ook. Technisch kan alles. Jij bent op zoek naar een partij die net dat stapje verder gaat en jouw zakelijke uitdagingen begrijpt. Die ICT-partner zijn wij.

CONTACT

Willem Fenengastraat 7
1096 BL Amsterdam

info@quanza.net
+31 20 530 1600