JUNIPER NETWORKS

EENVOUDIGER NEtWERKBEHEER

Quanza kan u helpen met het complete gamma van Juniper Networks, maar is gespecialiseerd in de volgende twee productlijnen:

Junos Space

Junos space is de complete oplossing voor het vereenvoudigen en automatiseren van het beheer van Juniper routers, switches en firewalls. Quanza helpt u met de implementatie in een bestaande of nieuwe infrastructuur.

Juniper MX 3D Universal Edge Routers

Betrouwbare SDN-ready edge routers voor enterprises, service providers en cloud operators, met een ongekende capaciteit, hoge port density en line rate performance.

Meer weten? Even sparren met een van onze engineers? Of gewoon benieuwd naar onze prijzen?

PARTNER VAN HET EERSTE UUR

wij beginnen waar de rest ophoudt

Waar andere Juniper partners zich richten op het verslaan van elke prijs, richt Quanza zich in de eerste plaats op het bedenken van de beste oplossing voor iedere specifieke klantsituatie.

Daarom overlegt u bij ons met ervaren engineers in plaats van agressieve verkopers, en bouwt u een relatie op met een partner die naar uw belang op de lange termijn kijkt.

En die prijs? Ook die komt goed. Ook wij hebben uitstekende relaties met Juniper, en halen voor u het onderste uit de kan.

Wij beloven dat jouw ICT-infrastructuur in goede handen is

Jouw organisatie verdient een optimaal presterende ICT-infrastructuur. Logisch dat je in de zoektocht naar een geschikte ICT-partner kritisch bent. Dat zijn wij ook. Technisch kan alles. Jij bent op zoek naar een partij die net dat stapje verder gaat en jouw zakelijke uitdagingen begrijpt. Die ICT-partner zijn wij.

CONTACT

Willem Fenengastraat 7
1096 BL Amsterdam

info@quanza.net
+31 20 530 1600