FLOWMON NETWORKS

NETWORK PERFORMANCE MONITORING & DIAGNOSTICS

Flowmon Networks is de ontwikkelaar en leverancier van Flowmon, een veelgebruikte oplossing voor het monitoren van netwerkverkeer en gedragsanalyses, op basis van owdetectie. Het bedrijf is door Gartner gepositioneerd als de enige Europese fabrikant in het segment voor Network Performance Monitoring & Diagnostics (NPM&D).

DDoS verdediging als managed service?

Cyberaanvallen blijven de komende jaren in aantal, complexiteit en intensiteit toenemen. Daardoor staan IT-securityverantwoordelijken dagelijks voor de uitdaging afwijkingen in het netwerkverkeer sneller te detecteren en aanvallen effectiever tegen te houden. Quanza levert bewezen effectieve cybersecurity-oplossingen als managed service, in samenwerking met Flowmon Networks, Juniper Networks en NaWas. Met als resultaat een flexibeler schaalbare verdedigingscapaciteit voor lagere operationele kosten.

Meer weten? Even sparren met een van onze engineers? Of gewoon benieuwd naar onze prijzen?

Wij beloven dat jouw ICT-infrastructuur in goede handen is

Jouw organisatie verdient een optimaal presterende ICT-infrastructuur. Logisch dat je in de zoektocht naar een geschikte ICT-partner kritisch bent. Dat zijn wij ook. Technisch kan alles. Jij bent op zoek naar een partij die net dat stapje verder gaat en jouw zakelijke uitdagingen begrijpt. Die ICT-partner zijn wij.

CONTACT

Willem Fenengastraat 7
1096 BL Amsterdam

info@quanza.net
+31 20 530 1600