DELL EMC

Uitgelichte productlijnen

Quanza is gecertificeerd leverancier van Dell EMC storage, en kan alle producten leveren, implementeren en beheren. Hieronder vindt u een greep uit de productlijnen die wij aanbevelen.

VMAX 3 – Enterprise Data Services

Perfect geschikt om de uitdagingen van de private cloud te combineren met het automatiseren en consolideren van IT operations. De VMAX3 is niet alleen groter, beter en sneller -want dat is ie- maar ook specifiek ontworpen als het enterprise data services platform dat aan de eisen van het moderne datacenter voldoet, zonder de bewezen EMC betrouwbaarheid uit het oog te verliezen.

Unity All-Flash Midrange Storage

De All-Flash productlijn combineert de performance van SSD met volledig geïntegreerde SAN en NAS mogelijkheden. Cloud-gebaseerde storage analytics en proactieve support garanderen beschikbaarheid en prestaties.

Unity Hybrid Midrange Storage

Naast de all-flash modellen van Dell EMC voor high performance omgevingen werken wij ook graag met de hybride Unity lijn van Dell EMC. Deze hybride storage oplossingen combineren het beste van twee werelden door gebruik te maken van zowel all-flash als ‘klassieke’ mechanische disks. De arrays worden bovendien geleverd met allerlei extra’s, zoals applicatie integratie, cloud beheer en software om zowel prestaties als kostenefficiëntie te optimaliseren.

RecoverPoint

Als je plan voor business continuity en disaster recovery bestaat uit 1 keer per week een backup uitvoeren, heb je bij data loss alsnog een probleem. Je kan data dan wel terugkrijgen, maar dan alleen tot dat punt van je laatste backup. Bij Quanza hebben we daar de slimste oplossing voor gevonden: RecoverPoint van Dell EMC.

Meer weten? Even sparren met een van onze engineers? Of gewoon benieuwd naar onze prijzen?

kIEZEN VOOR

betrouwbaarheid van DELL EMC

Daar waar betrouwbaarheid voorop staat grijpen de Quanzanen naar de storage oplossingen van Dell EMC.

We bedenken, bouwen en beheren oplossingen met alle productlijnen, van de aantrekkelijk geprijsde VNXe en Unity lijn tot aan VMAX en complete VBlock-oplossingen. Maar ook voor ondersteuning en advies over oudere VNX en Celera systemen, of het vernieuwen van uw supportcontracten bent u bij Quanza aan het juiste adres.

Wij beloven dat jouw ICT-infrastructuur in goede handen is

Jouw organisatie verdient een optimaal presterende ICT-infrastructuur. Logisch dat je in de zoektocht naar een geschikte ICT-partner kritisch bent. Dat zijn wij ook. Technisch kan alles. Jij bent op zoek naar een partij die net dat stapje verder gaat en jouw zakelijke uitdagingen begrijpt. Die ICT-partner zijn wij.

CONTACT

Willem Fenengastraat 7
1096 BL Amsterdam

info@quanza.net
+31 20 530 1600