ARISTA NETWORKING

SOFTWARE-DRIVEN CLOUD NETWORKING

Arista Networks is opgericht om software-driven cloud networking oplossingen voor het datacenter te ontwikkelen. Arista’s prijswinnende Ethernet platformen, van 10G tot 100G, herdefinieren de begrippen schaalbaarheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid.

Ondanks dat het een technische pionier blijft, is Arista ondertussen een gevestigde naam die wereldwijd al meer dan 10 miljoen netwerk-poorten heeft geleverd die met de CloudVision en EOS software aangestuurd worden.

Het Arista platform draait om het Extensible Operating System (EOS), een revolutionair network operating system dat met hetzelfde software image door de hele range van hardware platformen werkt, in-service upgrades mogelijk maakt, en bovendien eenvoudig uit te breiden is met eigen of third party applicaties.

7280R Universal Leaf

Ontworpen voor next-gen IP storage, Content Delivery, leaf/spine networks en Data Center Interconnects. 1RU en 2RU form factors, hoge 10G port density (48x10GE in 1U, 48x100GE in 2U!), 100G uplinks, diepe buffers en full table Internet routing.

7500R Universal Spine

Ontworpen voor grote gevirtualiseerde en cloud netwerken levert de 7500R de beste prestaties in de markt. High density 100GbE gecombineerd met ultra diepe buffers en full table Internet routing.

7050X Compacte Multilayer Switch

Compacte 1/2U 10G en 40G wire-speed, low latency multilayer switches met Arista EOS.

Meer weten? Even sparren met een van onze engineers? Of gewoon benieuwd naar onze prijzen?

SINDS 2009

CERTIFIED PARTNER

Quanza is al sinds 2009 Arista partner en heeft daardoor uitgebreide ervaring met het ontwerpen, bouwen en beheren van Arista oplossingen in de meest uiteenlopende situaties.

In 2012 zijn we als eerste in Europa Arista Elite Partner gecertificeerd, wat inhoudt dat we (in tegenstelling tot Authorized Partners) te allen tijde een aantal Arista Certified Engineers in dienst hebben. U kunt dus vertrouwen op onze expertise.

Wij beloven dat jouw ICT-infrastructuur in goede handen is

Jouw organisatie verdient een optimaal presterende ICT-infrastructuur. Logisch dat je in de zoektocht naar een geschikte ICT-partner kritisch bent. Dat zijn wij ook. Technisch kan alles. Jij bent op zoek naar een partij die net dat stapje verder gaat en jouw zakelijke uitdagingen begrijpt. Die ICT-partner zijn wij.

CONTACT

Willem Fenengastraat 7
1096 BL Amsterdam

info@quanza.net
+31 20 530 1600