Flowmon Networks

Driving Networks Visibility

Dé Europese fabrikant in het segment voor Network Performance Monitoring & Diagnostics (NPM&D)

Flowmon Networks is de ontwikkelaar en leverancier van Flowmon, een veelgebruikte oplossing voor het monitoren van netwerkverkeer en gedragsanalyses, op basis van owdetectie. Het bedrijf is door Gartner gepositioneerd als de enige Europese fabrikant in het segment voor Network Performance Monitoring & Diagnostics (NPM&D).

flowmon_solution2

DDoS verdediging als managed service?

Cyberaanvallen blijven de komende jaren in aantal, complexiteit en intensiteit toenemen. Daardoor staan IT-securityverantwoordelijken dagelijks voor de uitdaging afwijkingen in het netwerkverkeer sneller te detecteren en aanvallen effectiever tegen te houden. Quanza levert bewezen effectieve cybersecurity-oplossingen als managed service, in samenwerking met Flowmon Networks, Juniper Networks en NaWas. Met als resultaat een flexibeler schaalbare verdedigingscapaciteit voor lagere operationele kosten.

Vragen? Vragen!

Quanza heeft ruime ervaring met het bedenken, bouwen en beheren van Flowmon Networks oplossingen, en helpt u graag op weg of verder. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend advies.

Over Quanza Engineering

Wat we doen bij Quanza? Simpel: beginnen waar de rest ophoudt. Met pragmatische processen en slimme mensen realiseren we next level oplossingen die niemand anders kan of wil leveren.

img3457

Vragen? Vragen!

Schroom niet. Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.