QUANZA EVENTS

FOTOIMPRESSIE

Op donderdag 14 september zijn we met een aantal sportieve relaties bijeengekomen op de Service Course van Team Jumbo Visma. Een team dat net als Quanza 365 dagen per jaar op het hoogste niveau presteert. Na een uitgebreide rondleiding vervolgen we met een keynote door Quanza oprichter Frans ter Borg over een aantal recente ontwikkelingen.

Al snel werken we toe naar het belangrijkste onderdeel van de dag. Onder professionele begeleiding (Bizzywheels) maken we in kleine groepjes een schitterende tocht door de Brabantse natuur. Een geweldige dag waarvoor dank aan alle deelnemers. Je vindt hier een impressie.

QUANZA EVENTS

EEN STREEPJE VOOR

Als relatie van Quanza heb je een streepje voor. Regelmatig organiseren we exclusieve events. Sportief, educatief, innovatief… de thema’s zijn net zo gevarieerd als onze dienstverlening. Benieuwd? Laat je interesse weten via je Account Manager of via de contact pagina en we nemen je met voorrang mee in onze uitnodigingen voor events.

Network & Cloud infrastructuur uitbesteden? Plan een call in!

Bij Quanza beseffen we maar al te goed dat je bij het uitbesteden van een Network & Cloud infrastructuur niet over één nacht ijs gaat. Wil je weten wat het uitbesteden van beheer voor jouw organisatie betekent? Plan vrijblijvend een videocall in met één van onze experts.