Quanza scoort 9+ in werkgever tevredenheidsonderzoek Computable 2022

Het vakblad Computable laat elk jaar een onafhankelijk werkgever tevredenheidsonderzoek ICT uitvoeren. Met een eindscore van 9+ komt Quanza op een bijzonder mooie plek de lijst binnen. Het onderzoek is uitgevoerd onder 50 ICT werkgevers en eind juni 2022 gepubliceerd.

“Wij zijn ontzettend tevreden met deze uitkomst en het is een fantastische binnenkomer in deze lijst van werkgevers”, aldus Nicole Zoetelief, manager HR bij Quanza. “Tevreden klanten beginnen met tevreden werknemers. Quanza scoort hoog op branchekennis, zoals Infrastructuur, Netwerken en Netwerkbeheer. Medewerkers weten dus waar we voor staan.”

Onafhankelijk onderzoeksbureau Enigma Research heeft meer dan 2000 deelnemers gevraagd om hun mening over bedrijfscultuur, innovatie en natuurlijk aspecten als doorgroeimogelijkheden en beloning. Nicole Zoetelief vervolgt: “Een 9+ betekent niet dat we stil kunnen zitten. De uitkomst geeft anonieme feedback over punten waar het beter kan.” Met een speelse knipoog sluit Nicole af: “Zolang we die 10 niet binnen hebben zie ik mooie uitdagingen”.