Quanza realiseert hoog beschikbare ICT-omgeving voor TransMission

TransMission, een samenwerkingsverband van zelfstandige transportbedrijven in Nederland en België, bezorgt dagelijks zo’n 14.000 zendingen. Een complex proces, waarbij meer komt kijken dan alleen het afleveren van een pakket. Een nieuwe centrale ICT-infrastructuur zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Waar voorheen orders per fax of telefonisch verstuurd werden, verloopt de communicatie van TransMission nu digitaal. Een zending wordt automatisch ingeboekt en klanten kunnen online controleren of de zending al onderweg is. Het is dan ook noodzakelijk dat de transportbedrijven waarmee TransMission samenwerkt altijd op de ICT-infrastructuur kunnen rekenen.

ICT-omgeving nu hoog beschikbaar
Om dat te realiseren, kiest TransMission voor Quanza Engineering. Nadat alle wensen en eisen door Quanza in kaart gebracht zijn, is er een design gemaakt. “We hebben ervoor gezorgd dat de centrale ICT-omgeving van TransMission hoog beschikbaar is geworden”, zegt Quanza’s senior accountmanager Ed van Son. “Een storing of een calamiteit heeft daardoor geen invloed op de beschikbaarheid van data en applicaties.”