Quanza benoemt John de Voogd als Manager Sales

John de Voogd is per 1 januari verantwoordelijk voor de sales van Quanza. Quanza levert premium IT-infrastructuur services voor de meest innovatieve organisaties van Nederland. Het bedrijf breidt haar porfolio van services (24×7) uit op basis van de nieuwste technologie en ontzorgt daarmee eigenaren van geavanceerde bedrijfskritieke infrastructuren volledig. Zo kunnen zij zich focussen op innovaties voor hun bedrijfsvoering en dienstverlening. John de Voogd zal samen met de directie van Quanza vormgeven aan deze ontwikkeling van Quanza en daarmee het succes van de klanten van het bedrijf.
John de Voogd over zijn stap naar Quanza: “Quanza is een bedrijf waar kennis en kunde worden gewaardeerd en dat merkt de klant in enthousiaste, gedreven engineers die de klus daadwerkelijk klaren met leading edge technologie. Ik heb er ontzettend veel zin in om die cultuur en competenties te vertalen naar resultaten voor onze klanten.“

Over John de Voogd
John de Voogd was werkzaam bij Ricoh, Fujitsu en LogicaCMG voordat hij benoemd werd in zijn huidige rol bij Quanza. John brengt Quanza uitgebreide ervaring, kennis en vaardigheden in de verkoop en vercommercialisering van ICT dienstverlening en outsourcing. Wilt u meer weten over John of in contact komen? Bezoek dan zijn Linkedin profiel.

Premium infrastructure operations for innovation leaders
Quanza levert managed services om de operations van netwerken, datacenters en cloudinfrastructuren volledig uit handen te nemen. Services als infrastructuur management, service desks, 24×7-NOC, security en customer delivery processen behoren tot het portfolio van Quanza. Quanza is partner van publieke en interne “Service Providers”, zoals hosters, cloud en network operators, SaaS-providers en datacenters.

We accelerate our partners’ innovation cycle. Our experts make sure you reach your bold business goals with managed operations on challenging and secure Cloud & Network infrastructures.

QUANZA. OPERATE TO INNOVATE.