OGD en Quanza sluiten partnerschap voor netwerktransformatie

OGD ict-diensten en netwerkspecialist Quanza starten een strategisch partnerschap om gezamenlijk klanten te voorzien van de beste ict-dienstverlening.

OGD levert een breed portfolio aan ict-diensten en neemt in de samenwerking met Quanza de rol op zich als service integrator. Voor netwerkinfrastructuren met de hoogste eisen aan beschikbaarheid en beveiliging zet OGD partner Quanza in voor de benodigde-expertise en around-the-clock beheer.

Quanza neemt hierbij de verantwoordelijkheid voor het ontwerpen, transformeren en beheren van het netwerk. Quanza beschikt daarbij over een Network Operations Center (NOC). Met dit NOC garandeert Quanza 24 uur per dag specialistische ondersteuning op netwerkgebied.

Frans ter Borg, CEO Quanza over het partnerschap met OGD : ”Wanneer partners zich volledig kunnen toeleggen op hun eigen specialisatie, dan leidt dat gezamenlijk tot de beste resultaten. Het was voor ons daarom geen verrassing dat OGD en Quanza elkaar naadloos aanvullen.“

Bart Hagen, directeur Levering over het partnerschap met Quanza: “Een belangrijke voorwaarde voor een goede samenwerking is de culturele match: spreken we dezelfde taal, op de werkvloer maar ook in strategische overleggen? Dit gaat met Quanza heel goed. Daarnaast vormt Quanza met hun NOC en hun specialistische expertise op netwerkgebied een belangrijke aanvulling op onze ambitie om de beste full service ict-dienstverlener te zijn. We zijn trots dat we naast Orange Cyberdefense en NorthC Datacenters nu ook Quanza aan onze partners kunnen toevoegen.”