Keimpe Algra treedt toe tot directie Quanza

Keimpe AlgraKeimpe Algra is per 1 Januari 2018 benoemd als directeur van Quanza. De ervaren manager zal samen met oprichter Frans ter Borg de Amsterdamse IT dienstverlener gaan leiden.

Frans ter Borg:

“Quanza wil innoveren en groeien, en met Keimpe halen we een ervaren manager binnen die bewezen heeft die ambities waar te kunnen maken. We kennen elkaar ondertussen 10 jaar en ik vertrouw er dan ook volledig op dat Keimpe het succes van Quanza in goede banen zal leiden. Onze klanten kunnen in de toekomst rekenen op een nog professionelere partner.”

Keimpe Algra:

“Quanza is na 17 jaar nog steeds een jong bedrijf in een zeer innovatieve markt. Ik ben onder de indruk van de professionals die bij Quanza werken en wat ze allemaal hebben neergezet. Met klanten als AMS-IX en SURFnet speelt Quanza in de “major league” van de Netwerk- & IT-Infrastructuur markt. Dit bedrijf kan geweldige innovaties doen met service providers, operators, vendors en corporates. Het is een uitdaging de ambities van dit bedrijf uit te laten komen en het talent in deze organisatie te mogen coachen.”

Over Keimpe Algra

Keimpe Algra werkte eerder voor de grote nationale telecom operators en was founder van meerdere innovatieve start-ups (BaByXL, Worldmax) in de ICT. De afgelopen jaren werkte hij als interim manager en consultant voor M7, Allinq, Eurofiber en Axoft IT&Telecom. Lees meer over Keimpe op https://www.linkedin.com/in/kalgra

Over Quanza

Met full stack expertise en maatwerk services maakt Quanza sinds 2001 het onmogelijke mogelijk voor serviceproviders, datacenters en andere veeleisende klanten.

Quanza is sterk in de ISP-sector en de grootzakelijke markt. Quanza ontwerpt, bouwt, integreert en beheert ICT-infrastructuren. Quanza zorgt ervoor dat de technologie die ertoe doet, het ook altijd doet. Op www.quanza.net stellen de “Quanzanen” zich aan u voor.

Quanza heeft twee zeer innovatieve dochterondernemingen: QNOC (www.qnoc.com) en CloudMerge (www.cloudmerge.com).[mk_button dimension=”outline” size=”large” url=”https://www.quanza.net/sendmail/?mailto=keimpea@quanza.net&mailtoname=Keimpe” outline_skin=”custom” outline_active_color=”#f1b431″ outline_hover_bg_color=”#f1b431″ outline_hover_color=”#ffffff”]Mail Keimpe[/mk_button]