Automation en Software Defined Networking Event

Na een lange tijd van online meetings kon de deur bij Quanza eindelijk weer worden opengezet. Op dinsdag 12 april heeft Quanza samen met Arista een event georganiseerd over Software Defined Networking en de rol van automatisering en hardware. We sluiten af met een heel andere vorm van engineering, namelijk de kunst van het zetten van de perfecte koffie. Een geslaagde middag op het hoofdkantoor van Quanza.

Frans ter Borg, CEO bij Quanza neemt ons mee in de drie essentiële stappen om Software Defined Networking te implementeren. Door een zorgvuldig samengestelde mix van software, hardware en processen ontstaat een meer efficiënte manier van werken. En dat laat zich vertalen in hogere marges. Veel voorbeelden uit de realiteit illustreren echter dat dit nog niet zo eenvoudig is. Met key learnings uit de dagelijkse praktijk bij Quanza bespreken we een aantal best practices.

Robert van der Starre, Manager Sales bij Arista Networks én belangrijke hardware partner van Quanza legt uit welke rol automation speelt binnen Arista. Een engineering gedreven cultuur leidt niet alleen tot een universeel networking platform, maar belangrijker nog tot een zeer hoge tevredenheid bij eindgebruikers. Met een NPS score van 9.2 (uit 10, gemeten in 2019) spreken de resultaten voor zich.

We sluiten het event af met de motor achter veel innovatie: koffie. Onder begeleiding van twee barista’s leren we dat het perfecte kopje koffie toch een stuk lastiger blijkt te engineeren dan het bekende resultaat doet vermoeden. Met deze metafoor sluiten we een geslaagde middag af.