WTI

Quanza, uw WTI partner in de Benelux.

WTI Keeping the Net…Working

WTI is de marktleider op het gebied van out-of-band oplossingen en Quanza is dé partner in de Benelux.  Of het nu gaat om het uitzoeken van 1 powerswitch tot het verzorgen van een complete out-of-band oplossing voor uw multi-site infrastructuur, Joost helpt u graag op weg, of verder.

Neemt u gerust contact met Joost de Zwart op als u een vraag heeft over een van de out-of-band oplossingen van WTI  – grote kans dat wij u kunnen helpen.

outofbandrescue-wti

WTI

WTI mag dan al sinds jaar en dag de defacto standaard in remote console en powerswitches zijn, we blijven nog steeds innoveren. Zo introduceerden we onlangs een 4G GSM modem voor onze CPM en DSM series, waarmee u overal razendsnel out-of-band toegang mogelijk maakt, zonder de kosten en complexiteit van vaste verbindingen. 

 

Meer lezen over de producten van WTI? Bezoek de website van WTI.

Vragen? Vragen!

Quanza heeft ruime ervaring met het bedenken, bouwen en beheren van WTI oplossingen, en helpt u graag op weg of verder. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend advies.

Quanza is WTI Partner van de BeNeLux

Quanza is uw Benelux partner voor de hele portfolio van WTI. Meer informatie over de producten  van WTI kunt u vinden op de webpage van WTI 

Meer weten? Even sparren met Joost of een van onze engineers? Of gewoon benieuwd naar onze prijzen?

Over Quanza Engineering

Wat we doen bij Quanza? Simpel: beginnen waar de rest ophoudt. Met pragmatische processen en slimme mensen realiseren we voor u next level oplossingen die niemand anders kan of wil leveren.

img_1838

Vragen? Vragen!

Schroom niet. Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.