Frans
Frans

Frans vindt het leuk om nieuwe technische oplossingen te bedenken. Hij legt letterlijk en figuurlijk verbindingen tussen mensen, organisaties en oplossingen. Naast Quanza en zijn gezinsleven drinkt hij graag een biertje met vrienden op de Nieuwendijk. Verder houdt hij van hardlopen en fietsen, maar doet dat dus écht te weinig.

Rick
Rick

Rick geeft leiding aan Quanza’s techneuten die netwerken en systemen ontwerpen, bouwen en beheren. Zelf is hij nog steeds een techneut: in het weekend zit hij graag wat te ‘nerden’ of met auto’s te spelen. Mooi.

Bianca
Bianca

Onze naamsbekendheid? Die regelt Bianca. Met doordachte marketingstrategieën en interessante stories heeft ze Quanza op de kaart gezet. En dat terwijl ze ook graag druk is met reizen, haar dochters of tennissen. Uitdagingen genoeg!

Adam
Adam

Marketing en sales optimaal laten presteren, altijd in samenwerking met onze techneuten. Klanten moeten tevreden zijn en collega’s blij, met oog voor resultaat maar ook plezier – dat is Adam z’n ding. Hockeyt daarnaast niet onverdienstelijk en managet tussen de bedrijven door ook nog drie zoontjes.

Wieteke
Wieteke

Wieteke is de allround sidekick van onze accountmanagers. Deze getalenteerde goedlachse salesvrouw houdt van nieuwe kleding, reizen, maar is vooral dol op haar zoons.

Dennis
Dennis

Dennis is een gedreven, enthousiaste supervisor met verstand van zaken en een gezonde dosis humor. Na zijn werk is hij kilometervreter op de racefiets, geen col is hem te hoog, heeft als bijnaam ‘De Condor’. Houdt trouwens ook van voetbal.

George
George

Virtualisation and Storage Specialist, hij beschikt niet alleen over virtuele IT kennis, maar heeft ook kennis van elektronische muziek. In zijn vrije tijd vliegt hij naar verre oorden om naar elektronische muziek te luisteren en familie te bezoeken.

Goran
Goran

Goran is Teamlead System Engineering en staat bekend om zijn Noord-Hollandse nuchterheid. In z’n vrije tijd rijdt hij graag in auto’s met dat blauw/witte logo en gaat hij graag op pad met zijn jongens en Maranca en helpt een handje mee op de camping van zijn schoonouders.

Joost
Joost

Senior Microsoft engineer Joost is specialist in matters regarding windows, active directory, scripting and virtualization. Heeft hij vrij, dan is hij muziek- en videoproducer met duizenden volgers op YouTube. Doet ‘ie goed.

Costyn
Costyn

Costyn, netwerk engineer, begin dit jaar logde hij nog in vanuit zijn huis in Curacao, nu is hij inmiddels weer gesetteld in ons kikkerlandje. Voor vragen over netwerken kunnen we nu gewoon weer langslopen, wel zo handig voor ons.

Joris
Joris

Onze Oracle en VMware kenner, weet zoveel en probeert dat sneller uit te leggen dan menigeen kan volgen. Helemaal op zijn plek in Amersfoort, liefhebber van de Waddeneilanden waar hij graag met zijn dochter Anne naar toe gaat.

Jasper
Jasper

Techneut in hart en nieren en bijna altijd online. Jasper heeft enorme liefde voor alles wat met het netwerk te maken heeft. Zijn vrije tijd brengt hij door in Amstelveen met vrouw en dochter, alwaar het zijn mondige dochter van 6 steeds beter lukt papa af en toe achter het beeldscherm vandaan te halen.

Peter
Peter

Een senior Network engineer, van origine een ISP’er in hart en nieren,
een man met veel kennis, onder andere van FortiGate, Cisco, MRV, Juniper
T/EX/MX series. Geboren in Zuid- afrika. Ongelooflijk leergierig, verdiept zich graag in nieuwe technieken en weet al zoveel.

Kenny
Kenny

Kenny is een echte Chinese krachtpatser, geen datacenter is hem te veel. Samen met Werner zorgt hij voor alle installaties. Niet geheel onbelangrijk, dachten wij zo.

Maarten
Maarten

Zeg DDoS en Maarten weet het, onze whizzkid op het gebied van DDoS mitigatie, blijft zoeken naar nieuwe mogelijkheden om cybercriminelen buiten te sluiten. Naast Quanza springt hij graag bij op de bloemenkwekerij van zijn oom en bouwt met allerlei samples zijn eigen 3D printer.

Jeroen
Jeroen

Jeroen is teamlead van het 6-koppige Field services team en vindt het leuk om zijn team aan te sturen. Installatie van datacenters (waaronder SURFNET onderhoud), remote hands, netwerk app installatie, 24 x 7 stand by dienst, zorgt voor teamspirit en dat kwaliteit gewaarborgd wordt. Race sims, VR en films en series kijken met zijn vrouw. Jeroen is de man!

Ed
Ed

Ed, onze meest senior accountmanager, kalm en wijs, maar springt dagelijks uit de band met zijn ongekende muzikale talent, zingt graag een zelfgeschreven duet met Adam. Als de spanning te veel oploopt daagt hij Adam uit voor een pittig potje tafelvoetbal om vervolgens weer doodkalm en deskundig verder te werken.

Werner
Werner

Support Engineer met 2 rechterhanden, samen met Kenny klaart hij elke klus, werkelijk een onverslaanbaar duo. In zijn vakanties is hij in z’n caravan te vinden op campings aan het water. Stilzitten is er daar niet bij, want zodra er een briesje opsteekt, doorkruist hij als een ware Stefan van de Bergh de Hollandse wateren.

Miriam
Miriam

Samen met Bas Weijers aanspreekpunt voor KPN messaging en supervisor.
Kookt in haar vrije tijd veganistisch voor de minderbedeelden en gaat ’s nachts los als hardcore/breakcore DJ en is mede daardoor wat later op de dag op haar best.

Erik
Erik

Waar je ook loopt in het pand, je komt Erik overal tegen. Hij vliegt het pand door om met iedereen af te stemmen over lopende projecten. Samen met zijn maatjes van het projectbureau, trapt hij graag een balletje voor het pand.

Remco
Remco

Remco is als netwerk engineer voor het SURFnet team breed inzetbaar en heeft al veel verschillende technieken en methoden gezien. In zijn vrijetijd vindt hij het leuk om te klimmen en kampeert hij graag. Daarnaast gaat hij graag naar Tekno & Goa feesten.

Tom
Tom

Uiterst gedreven logistiek en projectmanagement talent binnen Quanza, sneller dan zijn schaduw, altijd scherp en georganiseerd. Voordat er een mail binnen is, heeft hij hem al beantwoord. Heeft een liefde voor voetbal, Ajax is zijn club. In de vrije uren voetbalt hij bij de Maarssense voetbalclub OSM.

Sheralyn
Sheralyn

Sheralyn, onze HR adviseur is goed en heel precies in administratieve HR taken.
De manier hoe mensen met elkaar omgaan bij Quanza vindt ze prettig, iedereen is gelijk aan elkaar.
Als ze niet bij Quanza is, dan staat ze het liefst in de keuken. Uitgebreid koken of bakken, dat laatste wel altijd met de creatieve hulp van haar 2 kinderen, lekker shoppen of fietsen met zoon en dochter is ook favoriet.

Joost
Joost

Onze uiterst vriendelijke en altijd lachende account manager. Helemaal gek van zijn dochter Hannah en photoshopt in zijn vrije tijd de meest fantastische fotocreaties, zijn GIF-jes zijn meesterlijk. Hij beschikt over een grote dosis zwarte humor, maar voor een serieuze klantvraag is hij altijd bereikbaar.

Martin
Martin

Gespecialiseerd in BGP, CDN en netwerk automatisering. In zijn vrije tijd gaat een groot deel van zijn tijd naar zijn hobbyproject: NLNOG RING. Verder is hij fervent concertbezoeker en s zomers in het weekend in het Vondelpark te vinden als vrijwilliger bij het openluchttheater.

Tjeerd
Tjeerd

Ons rekenwonder Tjeerd zit als financieel manager bovenop de cijfers. Sinds kort de rechterhand van Frans. Hij rekent door tot het laatste cijfer achter de komma klopt. Heeft mede zorg gedragen voor het mooie interieur van Quanza. Ook een omgeving waarin alles klopt. Privé rent hij graag een rondje om Gouda en stoeit met zijn kinderen.

Marian
Marian

Als je bij Quanza binnenkomt, kun je niet om onze goedlachse duizendpoot Marian heen. Marian is een office manager pur sang en zorgt ervoor dat alles op orde is. Ook privé zit zij niet stil. Ze is vrijwilliger bij de voedselbank, houdt van reizen, golfen, winkelen, filmpjes en stappen. Een dag heeft tenslotte 24 uur.

Raoul
Raoul

Als All-round Field Engineer is hij een echte teamplayer. In zijn vrije tijd gaat hij graag uiteten met zijn vriendin en is hij graag met vrienden en familie. Daarnaast heeft hij een passie voor zaalvoetbal. Inmiddels zelfs in het bezit van zijn TCZ 2, waardoor hij op het hoogste niveau training mag geven.

Mitch
Mitch

Een doener die naast zijn werk bij Quanza ICT-dingen doet bij de Zaanse Studenten Vereniging. In het weekend is de kans groot dat je hem in Zaandam zult vinden in de kroeg. Verder woont hij samen met zijn vriendin en hij vindt het leuk om te gamen.

Tim
Tim

Junior Netwerk Engineer. Tim is leergierig, beschikt over fundamentele kennis van netwerken en zit bovendien vol energie. Klimmen (het liefst zo hoog mogelijk), hardlopen, reizen; hij doet het met passie.

Shakira
Shakira

Shakira is accounting assistant. Goochelt graag met cijfers. In positieve zin. In haar vrije tijd besteedt ze graag aandacht aan haar gezin. Zwemmen met zoonlief doet ze graag. En vaak.

Maurice
Maurice

Maurice is Service Level Manager en Project Supervisor. Hij bijt zich, hoe kan het ook anders, graag vast in grote projecten. In zijn vrije tijd rijdt hij graag rond op zijn motor of racefiets.

Richard
Richard

Project Manager die ervoor zorgt dat de juiste man op de juiste plaats is, op het juiste moment en met de juiste spullen.
Ervaart Quanza als een club met fijne collega’s die voor elkaar klaar staan, naast hard werken is er ook genoeg ruimte voor plezier en gezelligheid

Organiseert jaarlijks een kamp rond Pinksteren voor 3500+ scouts, is gek op zijn zoon.Af en toe een lekker biertje drinken slaat hij ook niet af.

Tjark
Tjark

Tjark, onze senior accountmanager binnendienst, houdt ervan om klanten en collega’s verassend snel te voorzien van nette en scherpe offertes.
Hij hoop daarmee klanten tevreden te maken én te houden en daarnaast ook zijn collega’s te ondersteunen en te ont-zorgen.
Hij heeft een aan obsessie grenzende passie voor auto’s en houdt verder van films en sport.

Jacco
Jacco

Jacco vindt het heerlijk om bruggen te vormen tussen klant en techniek… en houdt van cliche’s. Verder geniet hij van de wind door z’n haren met motor of auto….als hij haar had gehad!
Een drankje op een terras is ook een favoriete bezigheid, als het mooi weer is dan.

Raoul
Raoul

Raoul, servicemanager bij Quanza. Zorgt ervoor dat de Quanza processen helder worden gemaakt en deze zaken helder worden samengevat. Zoals hij zelf zegt:.” I’m a process person, problem solver and communicator”

Paul
Paul

Paul, Project Manager, 17 jaar in het telecomvak als PM-er en heeft hierdoor zeer ruime ervaring in diverse aspecten in het vak.
Zijn motto’s :
– gaat het niet zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat.
– je krijgt alleen stress van de zaken die NIET uitvoert en niet van de zaken die wel uitvoert.
Als hij niet bij Quanza is, dan vindt je deze fanatieke tennisser op de tennisbaan.

Menno
Menno

Menno, onze Junior Unix System Administrator. Naast verstand van Unix systemen en werken bij , heeft deze administrator genoeg hobby’s. Zo heeft hij zijn huis geautomatiseerd met raspberry pi’s, is hij een heuse film fanaat en audiophile. Racen met quadcopters en sleutelen aan zijn Celica.

Jeroen
Jeroen

Junior Network Engineer Jeroen, houdt van leren en zo goed op zijn plek bij Quanza! Hij wordt blij van opgeloste problemen, nieuwe uitdagingen en elke fout bij het werken is hem er één te veel. Jeroen wil alles weten over technische mogelijkheden van networking. Hij houdt van de combinatie gezelligheid en de gedrevenheid bij Quanza. Viool spelen en competitive gaming zijn favoriete hobby’s. Japan zijn passie, misschien net zoveel als zijn kat.

Martin
Martin

Martin Jas, en is naast Joost de 2de windows engineer. Tevens zijn VMware, storage en backup/Disaster Recovery zijn veld van interesses.
Is bij Quanza gekomen vanwege de prettige werksfeer, en vanwege de work hard, play hard mentaliteit.
Hij verrast zijn collega’s regelmatig met de heerlijkste gerechten, want zijn hobby’s zijn koken, bakken en bbq. Daarnaast is regelmatig in Disneyland Parijs en bij Ajax te vinden.

Kevin
Kevin

Kevin is controller bij Quanza. Samen met zijn team de juiste cijfers en rapportages opleveren wordt hij blij van. Zo weten we waar we staan en naartoe willen. Bij Quanza krijgt hij de kans krijg om zichzelf te ontwikkelen. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook altijd tijd voor ontspanning. Naast werken is hij gek op zijn kinderen, motorrijden en voetbal. Jaarlijks bezoekt hij een Europese uitwedstrijd van Ajax met vrienden en kijkt daar nu al naar uit!

Lucas
Lucas

Lucas is Senior Netwerk Engineer met een groot analytisch vermogen. Naast zijn liefde voor netwerken, kijkt hij graag naar films in de plaatselijke bioscoop, frequent bezoeker van drakenboot races en vaart zelf graag mee op een cruise.

Lourens
Lourens

Lourens is onze logistieke held, als een tijger bewaakt hij het magazijn en zorgt ervoor dat alles piekfijn in orde is. Naast Quanza is voetbal zijn grootse hobby, al gaat hij ook graag op pad met zijn vriendin.

Het QNOC team

Daphne
Daphne

Als teamlead NOC, stuurt Daphne het QNOC team aan, en is het eerste aanspreekpunt voor het team en voor Quanza collega’s voor alles rondom QNOC. In haar vrije tijd luistert ze graag muziek, kijkt ze Japanse tekenfilmseries en experimenteert ze graag in de keuken. Ook spaart ze kruiden en vindt ze het leuk om creatief bezig te zijn.

Leroy
Leroy

Hij denkt in oplossingen en heeft een passie voor netwerken. Bij Quanza wordt hard gewerkt, maar ook gelachen en dat maakt het bedrijf zo leuk. In zijn vrije tijd gaat hij het zoveel mogelijk op vakantie, gamen of thuis een serie kijken. Daarnaast zoekt hij graag een feestje op.

Mohammed
Mohammed

Mohammed was na het behalen van zijn HBO opleiding Software Engineer werkzaam bij een internet provider. Daar heeft hij veel ervaring opgedaan. QNOC geeft hem echter de mogelijkheid om nog meer te leren en vooral technisch bezig te zijn. Hij omschrijft QNOC als ‘een bedrijf van vrienden’. De sfeer is goed en we zijn hier om de klanten zo goed mogelijk te helpen.

Eddie
Eddie

Doet zijn technische ervaring op bij Quanza. In het bezit van ICND1. Verder houdt hij van alles wat nerds doen. Gamen, series kijken, films en stripboeken. Noemt zichzelf de koning van Xbox Live en vindt Quanza een topbedrijf!

Charles
Charles

Charles Gordon was ruim 8 jaar actief bij een landelijk telecom bedrijf. Met plezier werkt hij nu in het QNOC team, omdat het om een functie gaat waarbij techniek in elk opzicht een grote rol speelt. Dat is te merken in contact met de klanten. QNOC is een mooi bedrijf, we kunnen snel schakelen en iedereen staat voor elkaar klaar. Klanten profiteren daarvan, aldus Charles.

Kaj
Kaj

Kaj is een 24×7 QNOC Operator. Het leuke aan zijn werk bij Quanza vind hij dat als de meeste mensen aan het slapen zijn, hij met zijn team van hechte collega’s aan het werk is om alles draaiende te houden voor bedrijven en klanten van over de hele wereld.
In zijn vrije tijd zoekt hij regelmatig vrienden op, om vervolgens weer thuis te komen en tot laat in de nacht bezig te zijn met muziek, sport, films, comedy, boeken, games en ander nachtvermaak.
Samenvattend: een creatief nachtmens

Rob
Rob

Rob houdt van tennissen, gamen en bezoekt regelmatig een feestje. Inmiddels werkt hij al jaren succesvol samen met zijn QNOC-collega’s. Doet ‘ie goed.

Vincent
Vincent

Zijn ervaring bij een ISP komt hem goed van pas nu hij een vast onderdeel is van het QNOC-team. In zijn vrije tijd is Vincent veel bezig met technische snufjes en rijdt hij graag een rondje op zijn mountainbike.

Mike
Mike

Mike is Senior NOC operator bij het Qnoc, waarbij duidelijkheid naar collega`s en klanten zijn streven is. Quanza is in zijn ogen een hele dynamische organisatie waar gekkigheid en serieuze zaken elkaar kruisen.
Heeft een hele lieve vrouw met 2 ditokinderen, maar ook zij begrijpen dat er soms ruimte gemaakt dient te worden als Messi voetbalt! Voetbalt zelf ook graag, al staat hij de laatste tijd al regelmatig op doel! Verder wordt hij vrolijk van sitcoms.

Het CloudMerge team

Robèr
Robèr

Robèr is van ‘de wolken’. Heeft de overtuiging dat cloud computing net zo vanzelfsprekend is als water uit de kraan. Bouwt gestaag verder aan de business unit CloudMerge alwaar de kranen worden open gezet. En verder wordt er gekookt, wijn gedronken, gesport en zijn er zijn vrouw en vijf kinderen. Ook thuis is hij dus in de wolken.

Anthony
Anthony

Anthony is Cloud DevOps engineer bij CloudMerge. Hij is veeleisend en altijd op zoek naar een probleem om op te oplossen. In zijn vrije tijd bespeelt hij graag de financiële markten.

Jochem
Jochem

Jochem, accountmanager, word heel blij van het inzetten van innovatieve cloud technologieën. Hij kijkt daarbij altijd net even verder en wil écht het verschil maken bij de klanten. Zijn kernwoorden: betrouwbaarheid, schaalbaarheid, flexibiliteit. Als hij niet aan het werk is, speelt hij graag met zijn 2 kids, of wandelt graag met hond Bowie, die door zijn vrouw “the King” wordt genoemd.

Vragen? Vragen!

Schroom niet. Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.