Frans
Frans

Frans vindt het leuk om nieuwe technische oplossingen te bedenken. Hij legt letterlijk en figuurlijk verbindingen tussen mensen, organisaties en oplossingen. Naast Quanza en zijn gezinsleven drinkt hij graag een biertje met vrienden op de Nieuwendijk. Verder houdt hij van hardlopen en fietsen, maar doet dat dus écht te weinig.

Rick
Rick

Rick doet “iets” met computers: onder de motorkap, covert ops, hush hush – he makes things work. In het weekend zit hij graag wat te ‘nerden’ of met auto’s te spelen.

Adam
Adam

Marketing en sales optimaal laten presteren, altijd in samenwerking met onze techneuten. Klanten moeten tevreden zijn en collega’s blij, met oog voor resultaat maar ook plezier – dat is Adam z’n ding. Hockeyt daarnaast niet onverdienstelijk en managet tussen de bedrijven door ook nog drie zoontjes.

Wieteke
Wieteke

Wieteke is de allround sidekick van onze accountmanagers. Deze getalenteerde goedlachse salesvrouw houdt van nieuwe kleding, reizen, maar is vooral dol op haar zoons.

Dennis
Dennis

Dennis is een gedreven, enthousiaste Project Manager met verstand van zaken en een gezonde dosis humor. Na zijn werk is hij kilometervreter op de racefiets, geen col is hem te hoog, heeft als bijnaam ‘De Condor’. Houdt trouwens ook van voetbal.

George
George

Virtualisation and Storage Specialist, hij beschikt niet alleen over virtuele IT kennis, maar heeft ook kennis van elektronische muziek. In zijn vrije tijd vliegt hij naar verre oorden om naar elektronische muziek te luisteren en familie te bezoeken.

Goran
Goran

Goran is Senior System Engineer en staat bekend om zijn Noord-Hollandse nuchterheid. In z’n vrije tijd rijdt hij graag in auto’s met dat blauw/witte logo en gaat hij graag op pad met zijn jongens en Maranca en helpt een handje mee op de camping van zijn schoonouders.

Jasper
Jasper

Techneut in hart en nieren en bijna altijd online. Jasper heeft enorme liefde voor alles wat met het netwerk te maken heeft. Zijn vrije tijd brengt hij door in Amstelveen met vrouw en dochter, alwaar het zijn mondige dochter van 6 steeds beter lukt papa af en toe achter het beeldscherm vandaan te halen.

Kenny
Kenny

Kenny is een echte Chinese krachtpatser, geen rack & stack klus is hem te moeilijk. Als Quanza field engineer van het eerste uur zorgt hij ervoor dat de kwaliteit van onze datacenter services onverminderd hoog is en blijft.

Maarten
Maarten

Zeg DDoS en Maarten weet het, onze whizzkid op het gebied van DDoS mitigatie, blijft zoeken naar nieuwe mogelijkheden om cybercriminelen buiten te sluiten. Naast Quanza springt hij graag bij op de bloemenkwekerij van zijn oom en bouwt met allerlei samples zijn eigen 3D printer.

Ed
Ed

Ed, onze meest senior accountmanager, kalm en wijs, maar springt dagelijks uit de band met zijn ongekende muzikale talent, zingt graag een zelfgeschreven duet met Adam. Als de spanning te veel oploopt daagt hij Adam uit voor een pittig potje tafelvoetbal om vervolgens weer doodkalm en deskundig verder te werken.

Remco
Remco

Remco is als netwerk engineer voor het SURFnet team breed inzetbaar en heeft al veel verschillende technieken en methoden gezien. In zijn vrijetijd vindt hij het leuk om te klimmen en kampeert hij graag. Daarnaast gaat hij graag naar Tekno & Goa feesten.

Tom
Tom

De uiterst gedreven Vendor & Procurement Manager van Quanza, sneller dan zijn schaduw, altijd scherp en georganiseerd. Stop de tijd! Voordat er een mail binnen is, heeft hij hem al beantwoord. Heeft een liefde voor voetbal, Ajax is zijn club. In de vrije uren voetbalt hij bij de Maarssense voetbalclub OSM.

Martin
Martin

Martin zet zich dagelijks in om het leven van de Quanza engineers beter te maken. In zijn vrije tijd gaat een groot deel van zijn tijd naar zijn hobbyproject: NLNOG RING. Verder is hij fervent concertbezoeker en ’s zomers in het weekend in het Vondelpark te vinden als vrijwilliger bij het openluchttheater.

Marian
Marian

Als je bij Quanza binnenkomt, kun je niet om onze goedlachse duizendpoot Marian heen. Marian is een office manager pur sang en zorgt ervoor dat alles op orde is. Ook privé zit zij niet stil. Ze is vrijwilliger bij de voedselbank, houdt van reizen, golfen, winkelen, filmpjes en stappen. Een dag heeft tenslotte 24 uur.

Raoul
Raoul

Als All-round Field Engineer is hij een echte teamplayer. In zijn vrije tijd gaat hij graag uiteten met zijn vriendin en is hij graag met vrienden en familie. Daarnaast heeft hij een passie voor zaalvoetbal. Inmiddels zelfs in het bezit van zijn TCZ 2, waardoor hij op het hoogste niveau training mag geven.

Mitch
Mitch

Een doener die naast zijn werk bij Quanza ICT-dingen doet bij de Zaanse Studenten Vereniging. In het weekend is de kans groot dat je hem in Zaandam zult vinden in de kroeg. Verder woont hij samen met zijn vriendin en hij vindt het leuk om te gamen.

Maurice
Maurice

In het hele pand te vinden om de afdeling Customer Operations en de groep field engineers in goede banen te leiden. Positief eigenwijs en komt graag even langs om zaken persoonlijk te bespreken. Zit in de uren buiten Quanza het liefst op iets met wielen, motor, racefiets of kart, als het maar hard gaat.

Raoul
Raoul

Raoul, account manager. Een oudgediende die al meerdere geledingen binnen Quanza heeft doorlopen: is als engineer binnengekomen, heeft daarna het NOC opgezet en helpt nu klanten met onze oplossingen. Een Quanza original all rounder dus, of zoals hij zelf zegt: “I’m a process person, problem solver and communicator.”

Victor
Victor

Victor is een netwerk engineer die graag zijn werk wil automatiseren en graag alles registreert, documenteert en duidelijk wil hebben met illustraties. In zijn vrije tijd fotografeert hij graag, speelt gitaar, en doet alsof hij filmfanaat is.

Lourens
Lourens

Lourens is onze logistieke held, als een tijger bewaakt hij het magazijn en zorgt ervoor dat alles piekfijn in orde is. Naast Quanza is voetbal zijn grootse hobby, al gaat hij ook graag op pad met zijn vriendin.

Daphne
Daphne

Wanneer het 24×7 support betreft dan kan je bij Daphne’ s afdeling terecht. Als Manager Service Operations stuurt ze haar team, NOC operators, Senior NOC Operators, NOC coördinators en Service Managers, met veel plezier aan. In haar vrije tijd speelt ze saxofoon, kijkt ze graag anime series, wordt er gewerkt aan diverse creatieve projecten of in de tuin. Daarnaast heeft ze een grote collectie lunchtrommels die je regelmatig kan spotten aan de Quanza lunchtafel of Instagram.

Leroy
Leroy

Na een geweldige periode op het 24/7 QNOC, kan Leroy deze kennis nu gaan toepassen in zijn nieuwe functie als junior netwerk engineer. Hij wordt gelukkig van routers, switches en het oplossen van complexe storingen in een netwerk. In zijn vrije tijd zorgt hij voor ontspanning door te genieten van een biertje met vrienden of door op de bank een serie te kijken. Daarnaast is hij ieder jaar een vaste klant bij het Oktoberfest in Duitsland

Mohammed
Mohammed

Mohammed was na het behalen van zijn HBO opleiding Software Engineer werkzaam bij een internet provider. Daar heeft hij veel ervaring opgedaan. QNOC geeft hem echter de mogelijkheid om nog meer te leren en vooral technisch bezig te zijn. Hij omschrijft QNOC als ‘een bedrijf van vrienden’. De sfeer is goed en we zijn hier om de klanten zo goed mogelijk te helpen.

Charles
Charles

Charles Gordon was ruim 8 jaar actief bij een landelijk telecom bedrijf. Met plezier werkt hij nu in het QNOC team, omdat het om een functie gaat waarbij techniek in elk opzicht een grote rol speelt. Dat is te merken in contact met de klanten. QNOC is een mooi bedrijf, we kunnen snel schakelen en iedereen staat voor elkaar klaar. Klanten profiteren daarvan, aldus Charles.

Kaj
Kaj

Kaj is een 24×7 QNOC Operator. Het leuke aan zijn werk bij Quanza vind hij dat als de meeste mensen aan het slapen zijn, hij met zijn team van hechte collega’s aan het werk is om alles draaiende te houden voor bedrijven en klanten van over de hele wereld.
In zijn vrije tijd zoekt hij regelmatig vrienden op, om vervolgens weer thuis te komen en tot laat in de nacht bezig te zijn met muziek, sport, films, comedy, boeken, games en ander nachtvermaak.
Samenvattend: een creatief nachtmens

Rob
Rob

Network Engineer Rob houdt van tennissen, gamen en bezoekt regelmatig een feestje. Inmiddels werkt hij al jaren succesvol samen met zijn QNOC-collega’s. Doet ‘ie goed.

Vincent
Vincent

Zijn ervaring bij een ISP komt hem goed van pas nu hij een vast onderdeel is van het QNOC-team. In zijn vrije tijd is Vincent veel bezig met technische snufjes en rijdt hij graag een rondje op zijn mountainbike.

Mike
Mike

Mike is Field Engineer, waarbij duidelijkheid naar collega’s en klanten zijn streven is. Quanza is in zijn ogen een hele dynamische organisatie waar gekkigheid en serieuze zaken elkaar kruisen. Heeft een hele lieve vrouw met 2 dito kinderen, maar ook zij begrijpen dat er soms ruimte gemaakt dient te worden als Messi voetbalt! Voetbalt zelf ook graag, al staat hij de laatste tijd al regelmatig op doel! Verder wordt hij vrolijk van sitcoms.

Robèr
Robèr

Robèr is van ‘de wolken’. Heeft de overtuiging dat cloud computing net zo vanzelfsprekend is als water uit de kraan. Bouwt gestaag verder aan de business line CloudMerge alwaar de kranen worden open gezet. En verder wordt er gekookt, wijn gedronken, gesport en zijn er zijn vrouw en vijf kinderen. Ook thuis is hij dus in de wolken.

Yorben
Yorben

Na jaren hands-on ervaring als Operator doet Yorben nu zijn best om alles achter de schermen in goede banen te leiden als NOC Coördinator. In zijn vrije tijd kun je hem regelmatig in de bioscoop, in een game met vrienden, bij concerten of op de motor vinden.

Andre
Andre

Andre is Customer Operations Project Manager bij Quanza

Daniel
Daniel

Daniel is QNOC operator bij Quanza.

Andre
Andre

Andre is Field Engineer bij Quanza.

Keimpe
Keimpe

Keimpe is COO bij Quanza.

Martijn
Martijn

Martijn is Account Manager bij Quanza.

Roy
Roy

Roy is Network Engineer bij Quanza.

Wietse
Wietse

Wietse is Customer Operations Projectmanager bij Quanza

Vragen? Vragen!

Schroom niet. Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.