Frans
Frans

Frans vindt het leuk om nieuwe technische oplossingen te bedenken. Hij legt letterlijk en figuurlijk verbindingen tussen mensen, organisaties en oplossingen. Naast Quanza en zijn gezinsleven drinkt hij graag een biertje met vrienden op de Nieuwendijk. Verder houdt hij van hardlopen en fietsen, maar doet dat dus écht te weinig.

Rick
Rick

Rick doet “iets” met computers: onder de motorkap, covert ops, hush hush – he makes things work. In het weekend zit hij graag wat te ‘nerden’ of met auto’s te spelen.

Adam
Adam

Marketing en sales optimaal laten presteren, altijd in samenwerking met onze techneuten. Klanten moeten tevreden zijn en collega’s blij, met oog voor resultaat maar ook plezier – dat is Adam z’n ding. Hockeyt daarnaast niet onverdienstelijk en managet tussen de bedrijven door ook nog drie zoontjes.

Wieteke
Wieteke

Wieteke is de allround sidekick van onze accountmanagers. Deze getalenteerde goedlachse salesvrouw houdt van nieuwe kleding, reizen, maar is vooral dol op haar zoons.

Dennis
Dennis

Dennis is een gedreven, enthousiaste Project Manager met verstand van zaken en een gezonde dosis humor. Na zijn werk is hij kilometervreter op de racefiets, geen col is hem te hoog, heeft als bijnaam ‘De Condor’. Houdt trouwens ook van voetbal.

George
George

Virtualisation and Storage Specialist, hij beschikt niet alleen over virtuele IT kennis, maar heeft ook kennis van elektronische muziek. In zijn vrije tijd vliegt hij naar verre oorden om naar elektronische muziek te luisteren en familie te bezoeken.

Goran
Goran

Goran is Senior System Engineer en staat bekend om zijn Noord-Hollandse nuchterheid. In z’n vrije tijd rijdt hij graag in auto’s met dat blauw/witte logo en gaat hij graag op pad met zijn jongens en Maranca en helpt een handje mee op de camping van zijn schoonouders.

Jasper
Jasper

Techneut in hart en nieren en bijna altijd online. Jasper heeft enorme liefde voor alles wat met het netwerk te maken heeft. Zijn vrije tijd brengt hij door in Amstelveen met vrouw en dochter, alwaar het zijn mondige dochter van 6 steeds beter lukt papa af en toe achter het beeldscherm vandaan te halen.

Kenny
Kenny

Kenny is een echte Chinese krachtpatser, geen rack & stack klus is hem te moeilijk. Als Quanza field engineer van het eerste uur zorgt hij ervoor dat de kwaliteit van onze datacenter services onverminderd hoog is en blijft.

Maarten
Maarten

Zeg DDoS en Maarten weet het, onze whizzkid op het gebied van DDoS mitigatie, blijft zoeken naar nieuwe mogelijkheden om cybercriminelen buiten te sluiten. Naast Quanza springt hij graag bij op de bloemenkwekerij van zijn oom en bouwt met allerlei samples zijn eigen 3D printer.

Ed
Ed

Ed, onze meest senior accountmanager, kalm en wijs, maar springt dagelijks uit de band met zijn ongekende muzikale talent, zingt graag een zelfgeschreven duet met Adam. Als de spanning te veel oploopt daagt hij Adam uit voor een pittig potje tafelvoetbal om vervolgens weer doodkalm en deskundig verder te werken.

Remco
Remco

Remco is als netwerk engineer voor het SURFnet team breed inzetbaar en heeft al veel verschillende technieken en methoden gezien. In zijn vrijetijd vindt hij het leuk om te klimmen en kampeert hij graag. Daarnaast gaat hij graag naar Tekno & Goa feesten.

Tom
Tom

De uiterst gedreven Vendor & Procurement Manager van Quanza, sneller dan zijn schaduw, altijd scherp en georganiseerd. Stop de tijd! Voordat er een mail binnen is, heeft hij hem al beantwoord. Heeft een liefde voor voetbal, Ajax is zijn club. In de vrije uren voetbalt hij bij de Maarssense voetbalclub OSM.

Martin
Martin

Martin zet zich dagelijks in om het leven van de Quanza engineers beter te maken. In zijn vrije tijd gaat een groot deel van zijn tijd naar zijn hobbyproject: NLNOG RING. Verder is hij fervent concertbezoeker en ’s zomers in het weekend in het Vondelpark te vinden als vrijwilliger bij het openluchttheater.

Robbert
Robbert

Robbert is Field Engineer bij Quanza.

Terence
Terence

Terence is NOC operator bij Quanza.

Mitch
Mitch

Mitch is Field Engineer bij Quanza.

Maurice
Maurice

In het hele pand te vinden om de afdeling Customer Operations en de groep field engineers in goede banen te leiden. Positief eigenwijs en komt graag even langs om zaken persoonlijk te bespreken. Zit in de uren buiten Quanza het liefst op iets met wielen, motor, racefiets of kart, als het maar hard gaat.

Raoul
Raoul

Raoul, account manager. Een oudgediende die al meerdere geledingen binnen Quanza heeft doorlopen: is als engineer binnengekomen, heeft daarna het NOC opgezet en helpt nu klanten met onze oplossingen. Een Quanza original all rounder dus, of zoals hij zelf zegt: “I’m a process person, problem solver and communicator.”

Victor
Victor

Victor is een netwerk engineer die graag zijn werk wil automatiseren en graag alles registreert, documenteert en duidelijk wil hebben met illustraties. In zijn vrije tijd fotografeert hij graag, speelt gitaar, en doet alsof hij filmfanaat is.

Eddy
Eddy

Eddy is een ervaren pragmatische en resultaatgerichte projectmanager. Hij ziet overeenkomsten tussen teamsport en projectmanagement en gebruikt die graag in zijn dagelijks werk: samenwerken, stellen en behalen van doelen en resultaten, een goede voorbereiding voor het beste resultaat. Naast zijn werk is hij gepassioneerd volger van de internationale autosport en frequent bezoeker van verschillende evenementen en circuits in Europa

Lourens
Lourens

Lourens is onze logistieke held, als een tijger bewaakt hij het magazijn en zorgt ervoor dat alles piekfijn in orde is. Naast Quanza is voetbal zijn grootse hobby, al gaat hij ook graag op pad met zijn vriendin.

Daphne
Daphne

Wanneer het 24×7 support betreft dan kan je bij Daphne’ s afdeling terecht. Als Manager Service Operations stuurt ze haar team, NOC operators, Senior NOC Operators, NOC coördinators en Service Managers, met veel plezier aan. In haar vrije tijd speelt ze saxofoon, kijkt ze graag anime series, wordt er gewerkt aan diverse creatieve projecten of in de tuin. Daarnaast heeft ze een grote collectie lunchtrommels die je regelmatig kan spotten aan de Quanza lunchtafel of Instagram.

Silvia
Silvia

Customer Operations optimaal laten presteren, zodat onze klanten de oplossing krijgen zoals gevraagd, conform afspraak. Dat is wat Silvia drijft. Ze ziet het liefst dat klanten tevreden zijn en collega’s blij. En als alles op rolletjes loopt, kan je haar het beste vinden op de fiets of tennisbaan, bij een concert of ergens op een mooie plek in Nederland of de rest van de wereld. Wat is er mooier dan je elke keer weer te laten verrassen en inspireren door je omgeving?

Mohammed
Mohammed

Mohammed was na het behalen van zijn HBO opleiding Software Engineer werkzaam bij een internet provider. Daar heeft hij veel ervaring opgedaan. NOC geeft hem echter de mogelijkheid om nog meer te leren en vooral technisch bezig te zijn. Hij omschrijft NOC als ‘een bedrijf van vrienden’. De sfeer is goed en we zijn hier om de klanten zo goed mogelijk te helpen.

Rashleigh
Rashleigh

Rashleigh is NOC Operator bij Quanza.

Charles
Charles

Charles Gordon was ruim 8 jaar actief bij een landelijk telecom bedrijf. Met plezier werkt hij nu in het NOC team, omdat het om een functie gaat waarbij techniek in elk opzicht een grote rol speelt. Dat is te merken in contact met de klanten. NOC is een mooi bedrijf, we kunnen snel schakelen en iedereen staat voor elkaar klaar. Klanten profiteren daarvan, aldus Charles.

Kaj
Kaj

Kaj is een 24×7 NOC Operator. Het leuke aan zijn werk bij Quanza vind hij dat als de meeste mensen aan het slapen zijn, hij met zijn team van hechte collega’s aan het werk is om alles draaiende te houden voor bedrijven en klanten van over de hele wereld.
In zijn vrije tijd zoekt hij regelmatig vrienden op, om vervolgens weer thuis te komen en tot laat in de nacht bezig te zijn met muziek, sport, films, comedy, boeken, games en ander nachtvermaak.
Samenvattend: een creatief nachtmens

Rob
Rob

Network Engineer Rob houdt van tennissen, gamen en bezoekt regelmatig een feestje. Inmiddels werkt hij al jaren succesvol samen met zijn NOC-collega’s. Doet ‘ie goed.

Vincent
Vincent

Zijn ervaring bij een ISP komt hem goed van pas nu hij een vast onderdeel is van het NOC-team. In zijn vrije tijd is Vincent veel bezig met technische snufjes en rijdt hij graag een rondje op zijn mountainbike.

Mike
Mike

Mike is Field Engineer, waarbij duidelijkheid naar collega’s en klanten zijn streven is. Quanza is in zijn ogen een hele dynamische organisatie waar gekkigheid en serieuze zaken elkaar kruisen. Heeft een hele lieve vrouw met 2 dito kinderen, maar ook zij begrijpen dat er soms ruimte gemaakt dient te worden als Messi voetbalt! Voetbalt zelf ook graag, al staat hij de laatste tijd al regelmatig op doel! Verder wordt hij vrolijk van sitcoms.

Robert
Robert

Robert is Senior Network Engineer bij Quanza.

Daryll
Daryll

Daryll is Field Engineer bij Quanza.

Yorben
Yorben

Na jaren hands-on ervaring als Operator doet Yorben nu zijn best om alles achter de schermen in goede banen te leiden als NOC Coördinator. In zijn vrije tijd kun je hem regelmatig in de bioscoop, in een game met vrienden, bij concerten of op de motor vinden.

Samir
Samir

Samir is Accountmanager Binnendienst bij Quanza.

Marcel
Marcel

Marcel is Service manager bij Quanza. Hij heeft veel ervaring opgedaan in de telecomsector waar hij verantwoordelijk was voor het opzetten en managen van NOC’s. Deze ervaring kan hij goed gebruiken in zijn dagelijkse werk bij Quanza.
In zijn vrije tijd is hij vaak bij de BBQ of op een surfplank te vinden, of bezig met wéér een nieuwe gadget.

Andre
Andre

Andre is Customer Operations Project Manager bij Quanza.

Daniel
Daniel

Daniel is NOC Operator bij Quanza.

Andre
Andre

Andre is Field Engineer bij Quanza.

Keimpe
Keimpe

Keimpe is COO bij Quanza.

Martijn
Martijn

Martijn is Account Manager bij Quanza.

Roy
Roy

Roy is Network Engineer bij Quanza.

Jasper
Jasper

Een goedlachse NOC operator wiens glas altijd halfvol is. Heeft na uitstapjes bij verschillende ISP’s nu zijn plek gevonden bij Quanza.

Davide
Davide

Davide is System Engineer bij Quanza.

Daan
Daan

Daan is NOC Operator bij Quanza.

Jeroen
Jeroen

Network Engineer Jeroen houdt van leren en is dus goed op zijn plek bij Quanza! Hij wordt blij van opgeloste problemen, nieuwe uitdagingen en elke fout bij het werken is hem er één te veel. Jeroen wil alles weten over technische mogelijkheden van networking. Hij houdt van de combinatie gezelligheid en de gedrevenheid bij Quanza. Viool spelen en competitive gaming zijn favoriete hobby’s. Japan is zijn passie, misschien net zoveel als zijn kat.

Laurens
Laurens

Laurens is Accountmanager Binnendienst bij Quanza.

Roy
Roy

Roy is Systems Engineer bij Quanza. Daarbuiten speelt hij graag badminton in zijn vrije tijd.

Lisa
Lisa

Omdat techniek altijd echt haar ding was heeft Lisa besloten om de stap richting IT te maken. Ze heeft helemaal haar plekje gevonden in de NOC als NOC Operator. In haar vrije tijd gaat ze 4x per jaar Larpen in Engeland, waar ze ook zelf al haar kostuums en materialen voor maakt.

Vragen? Vragen!

Schroom niet. Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.