Oracle ZFS Storage Appliances

Quanza is uw gold partner

ORACLE ZFS APPLIANCES

Gebaseerd op het innovatieve Zettabyte FileSystem leveren deze appliances ongeevenaarde NAS prestaties, efficientie en waarde. Gebouwd voor integratie in de Oracle “red stack” optimaliseert ZFS de prestaties van de Oracle Database, maar ook standalone, on-premise of in de cloud staan de ZFS appliances hun mannetje met unieke features op het gebied van automatische tuning en management.

De Oracle ZFS Appliance is Oracle’s oplossing voor NAS omgevingen -voor on-premises en voor in de cloud- met extreme prestaties en superieure efficientie voor zowel veeleisende enterprise als onvoorspelbare cloud workloads.

De ZFS Appliance integreert met Oracle Database en de Oracle Public Cloud voor een rendement op uw software investering waar concurrenten niet aan kunnen tippen.

De Oracle ZFS Appliance biedt meetbare voordelen waar u op kunt rekenen en is klaar voor de cloud wanneer u dat bent.

Oracle ZFS ZS5-2

Oracle ZFS ZS5-2 Storage

Een enkele of dual-controller HA cluster met externe disk shelves. 1.5 TB RAM cache en 0-102.4 TB Flash cache. 8x10Gb ethernet of Infiniband en 16G FiberChannel. Schaalbaar van 12TB tot 3PB.

Oracle ZFS ZS5-4

Oracle ZFS ZS5-4 Storage

Een enkele of dual-controller HA cluster met externe disk shelves. 3 TB RAM cache en 0-230.4 TB Flash cache. 8x10Gb ethernet of Infiniband en 16G FiberChannel. Schaalbaar van 12TB tot 6.9PB.

Vragen? Vragen!

Quanza heeft ruime ervaring met het bedenken, bouwen en beheren van Oracle ZFS oplossingen, en helpt u graag op weg of verder. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend advies.

Quanza is Oracle Gold Partner

Quanza is al vanaf het prille begin Sun Microsystems partner en heeft na de overname van Sun door Oracle het partnership doorgezet en uitgebouwd.

We zijn met name ervaren met ZFS, SPARC, Oracle VM, MySQL en natuurlijk Solaris, maar ook met andere delen van het portfolio kunnen we u waarschijnlijk helpen. 

Meer weten? Even sparren met een van onze engineers? Of gewoon benieuwd naar onze prijzen?

Over Quanza Engineering

Wat we doen bij Quanza? Simpel: beginnen waar de rest ophoudt. Met pragmatische processen en slimme mensen realiseren we voor u next level oplossingen die niemand anders kan of wil leveren.

Quanza – WDM

Vragen? Vragen!

Schroom niet. Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.