Oracle

Quanza is uw gold partner

De enterprise soft- en hardware gigant

Oracle behoeft natuurlijk geen verder introductie meer. Of toch wel? Want Oracle levert veel meer dan databases. Zoals storage en servers, virtualisatie en operating systems.

Hieronder vindt u een greep uit het portfolio, maar neemt u gerust contact met ons op als u een vraag heeft over een andere Oracle technologie – grote kans dat wij u kunnen helpen.

Oracle ZFS Appliance

Oracle ZFS Storage

Gebaseerd op het innovatieve Zettabyte FileSystem leveren deze appliances ongeëvenaarde NAS prestaties, efficiëntie en waarde. Gebouwd voor integratie in de Oracle “red stack” optimaliseert ZFS de prestaties van de Oracle Database, maar ook standalone, on-premise of in de cloud staan de ZFS appliances hun mannetje met unieke features op het gebied van automatische tuning en management.

Vragen? Vragen!

Quanza heeft ruime ervaring met het bedenken, bouwen en beheren van Oracle oplossingen, en helpt u graag op weg of verder. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend advies.

Quanza is Oracle Gold Partner

Quanza is al vanaf het prille begin Sun Microsystems partner en heeft na de overname van Sun door Oracle het partnership doorgezet en uitgebouwd.

We zijn met name ervaren met ZFS, SPARC, Oracle VM, MySQL en natuurlijk Solaris, maar ook met andere delen van het portfolio kunnen we u waarschijnlijk helpen. 

Meer weten? Even sparren met een van onze engineers? Of gewoon benieuwd naar onze prijzen?

Over Quanza Engineering

Wat we doen bij Quanza? Simpel: beginnen waar de rest ophoudt. Met pragmatische processen en slimme mensen realiseren we voor u next level oplossingen die niemand anders kan of wil leveren.

Quanza – WDM

Vragen? Vragen!

Schroom niet. Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.