The best of both worlds: een Hybrid Cloud oplossing van Quanza.

Wat is een Hybrid Cloud?

De hybrid cloud is een cloudoplossing die de krachten van on-premise, private en public cloud services combineert. De one-size-fits-all oplossingen zijn passé, maar niet geheel afgeschreven. Tegenwoordig is iedere infrastructuur uniek en vraagt deze tevens om maatwerk. De hybride cloud biedt flexibiliteit en kostenefficiëntie, en wij verzorgen het nodige maatwerk.

Hybrid Cloud Connectivity


Via de CloudMerge Connect dienst van ons zusterbedrijf CloudMerge kan Quanza een veilige, high-speed netwerkverbinding leveren tussen uw on-premise omgeving en alle vooraanstaande public cloud aanbieders, zoals Azure en Amazon AWS, maar ook alle bekende Nederlandse spelers.

Minder complexiteit, meer grip

De combinaties qua cloudoplossingen zijn legio. Sensitieve informatie past logischerwijs bij een on-premise oplossing, terwijl de e-commerce giganten normaliter een private cloud gebruiken en tijdens de feestdagen via een public cloud de pieken opvangen. Als Quanzanen kennen we deze combinaties: van de hoed en de rand. Succes en valkuilen die daarbij gepaard gaan zijn geen verrassingen.

Quanza weet de weg naar de cloud

Wekelijks bezoeken we de meest uiteenlopende organisaties. Men wil graag flexibel zijn en snel kunnen schakelen om zo een sterke concurrentiepositie te behouden of te realiseren. Logisch natuurlijk. Toch gooit de complexiteit van het IT-beheer vaak roet in het eten. En dat terwijl het juist nu nodig is om de IT-infrastructuur ready te krijgen voor de toekomst. Bij Quanza zijn we gespecialiseerd in het bedenken, bouwen en beheren van bedrijfskritische IT infrastructuur. We nemen graag vrijblijvend met u door wat de cloud voor u kan betekenen. 

Vragen? Vragen!

Schroom niet. Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.