Bedrijfskritische apparatuur vraagt om een professionele en stevig bekabelde installatie. Quanza staat voor een stabiel netwerk. Altijd. Overal.

Bekabeling & Installatie

Helaas, een firewall helpt echt niet tegen het ontvreemden van een server. Daarnaast is een horizontaal schaalbare architectuur onbruikbaar zonder voldoende stroom- en koelvoorzieningen. Met loszittende bekabeling bouwt niemand een stabiel netwerk. Conclusie: bedrijfskritische apparatuur vraagt om een professionele installatie. Een installatie die veilig en inzichtelijk is, aan de eisen van leveranciers voldoet, en op de lange termijn efficiënt opereert. Gelukkig weten we dat bij Quanza maar al te goed.

Inrichting

Gaat het om de inrichting van een installatie, dan vormen 24/7 dienstverlening en een full-stack aanpak ons fundament. Onze experts verzorgen niet alleen het ontwerp, de configuratie en de monitoring van al uw systemen: optimaal presteren kan alleen als deze systemen ook in orde zijn en blijven. Zo bieden we een breed portfolio aan gecertificeerde bekabelingssystemen van organisaties als Panduit, KVM-oplossingen van NTI en UPSen en PDU’s van partners als APC, Raritan, ServerTechnology en WTI.

Check, double check

Tot slot beschikken we over gespecialiseerde test, meet en certificatie-apparatuur zoals een Fluke DSX-5000, CertiFiber Pro, OptiFiber Pro OTDR,  MultiFiber Pro MPO/MTP tester met singlemode en multimode lichtbronnen en een verzameling digitale scopes voor LC, SC en MPO/MTP koppelvlakken en CWDM power meters, waarmee we UTP Cat6, Multimode, Singlemode en MPO/MTP installaties kunnen troubleshooten en certificeren.

Hulp nodig?

Vanuit onze ervaring kunnen we u adviseren bij de inrichting van uw eigen computerruimte, of de keuze voor een datacenter, met oog voor uw wensen op het gebied van veiligheid, beschikbaarheid, certificering en budget.

Vragen? Vragen!

Schroom niet. Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.