AL ONZE ENGINEERS ZIJN BEKEND MET UNIX EN LINUX. ONGEACHT HET SYSTEEM.

Unix & Linux

Unix-gebaseerde systemen zijn letterlijk al sinds jaar en dag de de-facto standaard voor het verzorgen van internet-diensten. Nog voordat Windows of MacOS zelfs maar uitgevonden waren vormden zij al de backbone van het internet. Ondanks dat de roots al in de jaren ’60 van de vorige eeuw liggen is Unix nog steeds springlevend en vormen deze systemen nog steeds de basis van vele innovaties op internet-gebied.

Slimme engineers

Vrijwel al onze engineers zijn bekend met de verschillende Unix-systemen. Linux is natuurlijk alom aanwezig, maar ook met FreeBSD en MacOSX kunnen veel medewerkers overweg. Ook beschikken we over gecertificeerde en ervaren Sun/Oracle Solaris engineers die alles weten over het uitvoeren van bijvoorbeeld EIS-installaties.

Dagelijkse kost

Het troubleshooten, finetunen, beveiligen en natuurlijk het monitoren van Unix is dagelijkse kost voor onze medewerkers, sterker nog: onze eigen systemen zijn vrijwel helemaal op Linux gebaseerd. Het dagelijks beheer van uw Unix-systemen kunt u dan ook met een gerust hart aan onze medewerkers en systemen overlaten.

Wij staan klaar

Ook voor het beheer van de meeste Unix-applicaties kunt u bij Quanza terecht. En niet alleen voor een LAMP (Linux, Apache, MySQL en PHP) stack. Ook andere applicaties zoals bijvoorbeeld Postfix, Bind, Lighttpd, Varnish, Zimbra en een complete Oracle Red Stack schuwen wij niet.

Vragen? Vragen!

Schroom niet. Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.