SDN: maak uw infrastructuur klaar voor de toekomst

Software defined networking (SDN)

Big Data betekent meer bandbreedte, BYOD vraagt om flexibiliteit en veiligheid en de beschikbaarheid van cloud services is een vanzelfsprekendheid geworden. De eisen ten aanzien van een infrastructuur worden steeds hoger en de verdere virtualisatie van het datacenter zet door. Onder het motto The need for a new network architecture zoeken organisaties naar nieuwe benaderingen en technologieën zonder daarbij de grip op hun IT te verliezen. SDN biedt uitkomst.

Minder complexiteit, meer grip

SDN staat voor het ontkoppelen van de aansturing van fysieke infrastructuur. Deze ontkoppeling van techniek en functionaliteit betekent dat er in feite maar één keer nagedacht hoeft te worden over de techniek. De dagelijkse praktijk bestaat vervolgens uit functioneel beheer. Dankzij SDN kan een organisatie nog makkelijker complexe technische zaken aan een IT-partner uitbesteden zonder de regie over de functionele processen en de focus op kernactiviteiten te verliezen.


SDN en nieuwe infrastructuur

Wekelijks bezoeken we de meest uiteenlopende organisaties. Men wil graag flexibel zijn en snel kunnen schakelen om zo een sterke concurrentiepositie te behouden of te realiseren. Logisch natuurlijk. Toch gooit de complexiteit van het IT-beheer vaak roet in het eten. En dat terwijl het juist nu nodig is om de IT-infrastructuur klaar te hebben voor de toekomst. Bij Quanza zijn we gespecialiseerd in het bedenken, bouwen en beheren van bedrijfskritische IT-netwerken. We nemen graag vrijblijvend met u door wat nodig is om uw infrastructuur te optimaliseren.

Vragen? Vragen!

Schroom niet. Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.