Kies een Hybrid of Multi Cloud oplossing van Quanza

Wat zijn een Hybrid Cloud en Multi Cloud?

De hybrid en multi cloud toepassingen hebben een flinke opmars gemaakt. One-size-fits-all oplossingen zijn passé, maar niet geheel afgeschreven. Tegenwoordig is iedere infrastructuur uniek en vraagt deze tevens om maatwerk. Hybride en multi cloud leiden tot flexibiliteit en kostenefficiëntie, maar stellen tegelijkertijd hoge eisen aan connectiviteit.

Hybrid en Multi Cloud Connectivity


Via de CloudMerge Connect dienst van ons zusterbedrijf CloudMerge kan Quanza een veilige, high-speed netwerkverbinding leveren tussen uw on-premise omgeving en alle vooraanstaande public cloud aanbieders, zoals Azure en Amazon AWS, maar ook alle bekende Nederlandse spelers.

Meer grip, minder complexiteit

De combinaties qua cloudoplossingen zijn eindeloos. Sensitieve informatie past logischerwijs bij een on-premise oplossing, terwijl e-commerce giganten liever een private cloud gebruiken en tijdens de feestdagen via een public cloud de pieken opvangen. Bij Quanza kennen we de combinaties die bij uw soort bedrijf passen: we weten van de hoed en de rand. Daardoor komen we nooit voor verrassingen te staan.

Quanza weet de weg naar de cloud

Wekelijks bezoeken we de meest uiteenlopende organisaties. Men wil graag flexibel zijn en snel kunnen schakelen om zo een sterke concurrentiepositie te behouden of te realiseren. Logisch natuurlijk. Toch gooit de complexiteit van het IT-beheer vaak roet in het eten. En dat terwijl het juist nu nodig is om de IT-infrastructuur klaar te krijgen voor de toekomst. Bij Quanza zijn we gespecialiseerd in het bedenken, bouwen en beheren van bedrijfskritische IT infrastructuren. We nemen graag vrijblijvend met u door wat de cloud voor u kan betekenen. 

Vragen? Vragen!

Schroom niet. Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.