Datacenter services voor een stabiel netwerk

Bekabeling en installatie server

Hoe goed uw IT omgeving ook is ingericht, zonder voldoende stroom- en koelvoorzieningen is deze onbruikbaar. En met loszittende bekabeling bouwt niemand een stabiel netwerk. Bedrijfskritische apparatuur vraagt daarom om een professionele, stevig bekabelde installatie. Een installatie die veilig en inzichtelijk is, aan de eisen van leveranciers voldoet, en altijd efficiënt opereert.

Inrichting

Gaat het om de inrichting van een installatie, dan vormen 24/7 dienstverlening en een full-stack aanpak ons fundament. Onze experts verzorgen niet alleen het ontwerp, de configuratie en de monitoring van al uw systemen: optimaal presteren kan alleen als deze systemen ook in orde zijn en blijven. Zo bieden we een breed portfolio aan gecertificeerde bekabelingssystemen van organisaties als Panduit, KVM-oplossingen van NTI en UPSen en PDU’s van partners als APC, Raritan, ServerTechnology en WTI.

Apparatuur

Tot slot beschikken we over gespecialiseerde test-, meet- en certificatie-apparatuur zoals een Fluke DSX-5000, CertiFiber Pro, OptiFiber Pro OTDR, MultiFiber Pro MPO/MTP tester met singlemode en multimode lichtbronnen en een verzameling digitale scopes voor LC, SC en MPO/MTP koppelvlakken en CWDM power meters, waarmee we UTP Cat6-, Multimode-, Singlemode- en MPO/MTP-installaties kunnen troubleshooten en certificeren.

Hulp nodig?

Vanuit onze ervaring kunnen we u adviseren bij de inrichting van uw eigen computerruimte, of de keuze voor een datacenter, met oog voor uw wensen op het gebied van veiligheid, beschikbaarheid, certificering en budget.

Vragen? Vragen!

Schroom niet. Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.