LOADBALANCING & APPLICATION DELIVERY: VERDEEL DE BELASTING OVER MEERDERE SERVERS

Loadbalancing

De infrastructuren met de hoogste beschikbaarheid worden opgebouwd uit meerdere servers die dezelfde taak uitvoeren. Een probleem met het besturingssysteem kan namelijk de meest redundant uitgevoerde server nog onderuit halen, en uiteindelijk kan de totale belasting groter worden dan wat het snelste systeem nog kan verwerken. Dit zijn de problemen waarop server loadbalancing een antwoord biedt. Met behulp van loadbalancing kunt u de belasting intelligent verdelen over meerdere servers, zones of datacenters op basis van responsetijden, aantal connecties of andere criteria.

Global Server Loadbalancing

De belasting tussen onafhankelijke en geografisch gescheiden locaties verdelen? Geen probleem. Daar hebben we Global Server Loadbalancing (GSLB) voor: een ideale methode voor het inrichten van uitwijklocaties.

Application Delivery

De loadbalancers van A10 kenmerken zich door een krachtige GUI en CLI, een ongeëvenaarde prijs/prestatie-verhouding, maar bovenal een zeer uitgebreide functionaliteit zonder listige licentiemodellen. Zoveel functionaliteit dat A10 liever spreekt van ‘Application Delivery Controllers’, omdat ze voor ieder vraagstuk rondom de beschikbaarheid van uw applicatie een oplossing bieden. Zo kunt u bijvoorbeeld de encryptie van HTTPS van de server naar de hiervoor geoptimaliseerde processors van de loadbalancer verplaatsen (SSL offloading), of veel gebruikte pictogrammen in het geheugen van de loadbalancer opslaan (RAM caching), waardoor uw servers weer meer capaciteit voor uw applicatie hebben.

Meer weten?

Loadbalancers implementeren en beheren? Dat doen we met kennis en kunde. Van Linux Virtual Server (LVS) en Barracuda tot F5, Brocade en de oplossingen van A10 Networks: onze expertise reikt ver. Meer weten over loadbalancing in het algemeen, of application delivery in het bijzonder? De Quanzanen staan voor u klaar.

Vragen? Vragen!

Schroom niet. Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.