Goededoelenactie Quanza tijdens kerst 2020 groot succes

Naast het bedenken, bouwen en beheren van IT-infrastructuren voor onze klanten vinden we het bij Quanza belangrijk om ook iets te betekenen voor onze samenleving. In onze kerstmailing van december 2020 hebben we onze relaties gevraagd aan welke doelen we namens hen een donatie mochten doen. Onze relaties konden kiezen uit drie goede doelen: de Nederlandse Hartstichting, Nudge Local en Hulphond Nederland.

  • De Nederlandse Hartstichting strijdt tegen hart- en vaatziekten, houdt zich bezig met wetenschappelijk onderzoek, voorlichting, preventie en het behartigen van patiëntenbelangen.
  • Nudge Local wil blijvende gedragsveranderingen realiseren bij individuen en organisaties op het gebied van klimaat, energie, milieu en sociale duurzaamheid.
  • Hulphond Nederland helpt mensen met een fysieke of geestelijke zorgvraag door de inzet van een hulphond, die isolement voorkomt en nieuw perspectief biedt.

Uitslagen Goededoelenactie

Van onze relaties gaf 41% aan dat we namens hen mochten doneren aan de Nederlandse Hartstichting. Nudge Local en Hulphond Nederland kregen respectievelijk 28% en 31% van de stemmen.

Inmiddels hebben we vanuit Quanza de goede doelen een cheque kunnen uitreiken. Op 3 maart 2021 hebben we Njord Pattiasina van Nudge Local een bedrag van € 1500 overhandigd. Pieter Blickman van Stichting Hulphond kreeg op 17 maart 2021 een bedrag van € 2000 en op 30 april 2021 kon Ineke Blom van de Nederlandse Hartstichting het hoogste bedrag van € 2.500 in ontvangst nemen.

Quanza wil graag alle relaties die hun stem hebben uitgebracht hartelijk danken voor hun inbreng. De drie goede doelen zijn enorm dankbaar dat ze via onze relaties een mooie donatie hebben ontvangen.

Deze geldbedragen leveren een waardevolle bijdrage aan het realiseren van hun maatschappelijke doelstellingen.

Vragen? Vragen!

Schroom niet. Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.