Fijne feestdagen!

Quanza feestdagen

Bij Quanza denken we graag vooruit. Dat betekent dat we ook nadenken over onze impact op omgeving en maatschappij. Met de feestdagen in het vooruitzicht hebben we daarom besloten om ons jaarlijkse relatiegeschenk op een andere manier in te vullen. We willen concreet wat betekenen voor onze medemens. In samenwerking met het Guusje Nederhorstfonds (Dromenjager) geven we daarom onze klanten en zakenrelaties de mogelijkheid om te doneren aan 3 goede doelen.

Natuurlijk is het ook leuk om ieder jaar eten, drinken of andere cadeaus te krijgen. Maar laten we eerlijk zijn: er zijn mensen die het écht nodig hebben, omdat zij bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de voedselbank, op de vlucht zijn of van hun vrijheid zijn beroofd. Voor hen is genoeg eten en drinken of een dak boven het hoofd iedere dag een zorg.

We hebben daarom gekozen voor de goede doelen Stichting kinderen van de Voedselbank, Amsterdams Coördinatiepunt Mensenhandel en Movement on the Ground. In januari maken we bekend welk bedrag wij aan ieder goed doel hebben gedoneerd. Wie meer wil weten over het Guusje Nederhorstfonds kan terecht op de website van het fonds.

Quanza tijdens de feestdagen

Ons kantoor is op 25 en 26 december en 1 januari gesloten. Alle andere dagen tijdens deze periode kunt u gewoon bij ons binnenlopen. Ons 24×7 NOC staat natuurlijk altijd aan, ook tijdens kerst en op nieuwjaarsdag.

Wij wensen u fijne feestdagen en een voorspoedig 2019!

– Het Quanza team

Vragen? Vragen!

Schroom niet. Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.