Berichtgeving rondom het coronavirus

Quanza ondersteunt en ontzorgt u met het operationeel houden van uw infrastructuur. Nu heel Nederland te maken heeft met de gevolgen van het coronavirus, houden wij u op de hoogte van de maatregelen die wij nemen in het belang van onze klanten.

De infrastructuren die Quanza beheert zijn veelal onderdeel van de vitale infrastructuur van Nederland. Quanza wil Nederland ook nu die infrastructuur laten gebruiken. Dat doen wij door een zo betrouwbaar mogelijke service te bieden. Zo kunnen Nederlanders die gebruik maken van uw dienstverlening, dat blijven doen.

Wij volgen de ontwikkeling van de adviezen van het RIVM en de overheid op de voet. En waar nodig nemen we eigen aanvullende maatregelen in samenwerking met onze klanten en partners.

Wij doen er alles aan onze collega’s gezond en fit te houden en de dienstverlening zo optimaal mogelijk te blijven uitvoeren, voor u als klant. Op dit moment is Quanza nog niet getroffen door een verhoogd ziekteverzuim.

Vooralsnog hebben wij de volgende maatregelen getroffen:

  • Onze NOC zal als hart van onze dienstverlening de absolute prioriteit krijgen om operationeel te blijven. Maximale maatregelen om dit te garanderen omvatten o.a. aangescherpte maatregelen t.a.v. hygiëne, remote werken, aanvullende communicatiemiddelen.
  • Onze Field Engineers zullen beschikbaar blijven voor werkzaamheden op locaties van klanten. Zij zullen aanvullende maatregelen treffen ter bescherming van zichzelf, en daarmee onze dienstverlening naar klanten, waaronder minimaliseren van interacties met andere personen ter plekke.
  • Om voorraadbeheer en daaruit voortvloeiende ondersteuning voor Field Engineers door te laten gaan, zullen magazijnmedewerkers en facility support operationeel blijven.
  • Buiten de voornoemde medewerkers, zullen we fysieke interacties met externe partijen en personen minimaliseren. Om samenwerking in het kader van onze dienstverlening te blijven ondersteunen, stellen we aanvullende middelen ter beschikking voor communicatie op afstand.

Vragen? Vragen!

Schroom niet. Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.