MRV Communications

Quanza is uw partner

MRV Communications

MRV heeft end-to-end Optical Packet oplossingen voor Service Providers en flexibele, low power, compacte oplossingen voor 10/100G en 200Gbps Data Center Interconnects en Optical Enterprise Services.

Productlijnen

Quanza kan alle productlijnen van MRV leveren, implementeren en beheren. Hieronder vindt u een kleine selectie van het huidige aanbod. Neem gerust contact op mocht het product van uw keuze er niet tussen staan: we kunnen u zeker helpen!

MRV OptiDriver

MRV OptiDriver

Optische netwerken migreren van statische naar dynamische architecturen om mobile, video en cloud service verkeerspatronen efficient af te kunnen handelen.

Met het MRV OptiDriver platform kunt u voor uw datacenter interconnect, content delivery network of carrier infrastructuur een intelligent transmissienetwerk bouwen dat sneller, goedkoper en eenvoudiger te managen is.

Ontworpen voor kosten-efficientie zonder concessies te doen op het gebied van innovaties faciliteert het MRV OptiDriver platform snel groeiende cloud connectivity, met markt leidende 10G en 100G densities, met een upgradepath naar 200G.

MRV OptiDriver is een flexibele, modulaire pay-as-you-grow oplossing waarin dezelfde hardware ingezet kan worden in verschillende applicaties. Dit vermindert de complexiteit bij het bestellen en plannen en zorgt voor maximale return on investment.

MRV OptiSwitch

MRV OptiSwitch

De prijswinnende lijn van compacte Metro Ethernet Forum gecertificeerde CE 2.0 service demarcatie en pre-aggregatie platformen, die wordt toepast in ’s werelds meest prominente Tier-1/2 netwerken.

MRV OptiPacket

MRV OptiPacket

Het Metro Service Edge platform met toonaangevende density, capaciteit,  en energiezuinigheid. De OptiPacket OP-X serie biedt zowel Layer 2 services als MPLS en VPLS VPNs, en is ideaal voor de aggregatie van DSL/CMTS/FTTX netwerken, mobile backhaul en Mega POPs.

Vragen? Vragen!

Quanza heeft ruime ervaring met het bedenken, bouwen en beheren van MRV oplossingen, en helpt u graag op weg of verder. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend advies.

MRV Partner sinds 2011

Quanza is al sinds 2011 partner van MRV Communications en heeft daardoor uitgebreide ervaring met het ontwerpen, bouwen en beheren van MRV oplossingen in de meest uiteenlopende situaties. 

Meer weten? Even sparren met een van onze engineers? Of gewoon benieuwd naar onze prijzen?

Over Quanza Engineering

Wat we doen bij Quanza? Simpel: beginnen waar de rest ophoudt. Met pragmatische processen en slimme mensen realiseren we next level oplossingen die niemand anders kan of wil leveren.

Quanza – WDM

Vragen? Vragen!

Schroom niet. Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.