Juniper Networks

Quanza verslaat iedere partner op klanttevredenheid

Quanza is Juniper Select Partner

Quanza kan u helpen met het complete gamma van Juniper Networks, maar is gespecialiseerd in de volgende productlijnen:

Junos Space

Junos Space

Junos space is de complete oplossing voor het vereenvoudigen en automatiseren van het beheer van Juniper routers, switches en firewalls. Quanza helpt u met de implementatie in een bestaande of nieuwe infrastructuur.

Juniper MX 3D Universal Edge Routers

Betrouwbare SDN-ready edge routers voor enterprises, service providers en cloud operators, met een ongekende capaciteit, hoge port density en line rate performance.

Juniper MX 3D Universal Edge Routers

De Juniper partner die begint waar de rest ophoudt

Waar andere Juniper partners zich richten op het verslaan van elke prijs, richt Quanza zich in de eerste plaats op het bedenken van de beste oplossing voor iedere specifieke klantsituatie.

Daarom overlegt u bij ons met ervaren engineers in plaats van agressieve verkopers, en bouwt u een relatie op met een partner die naar uw belang op de lange termijn kijkt. 

En die prijs? Ook die komt goed. Ook wij hebben uitstekende relaties met Juniper, en halen voor u het onderste uit de kan. 

Meer weten? Even sparren met een van onze engineers? Of toch benieuwd naar die prijs?

Over Quanza Engineering

Wat we doen bij Quanza? Simpel: beginnen waar de rest ophoudt. Met pragmatische processen en slimme mensen realiseren we next level oplossingen die niemand anders kan of wil leveren.

Quanza – WDM

Vragen? Vragen!

Schroom niet. Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.