WAAR WE TE VINDEN ZIJN.

EVENTS

Kennis is er om te delen! Hieronder de events die in het najaar op de planning staan! Wilt u graag iets weten over een specifiek onderwerp, laat het ons vooral weten, we denken graag met u mee.

Lunch & Learn SDSN Software Defined Secure Network

Op 26 oktober 2017 organiseert Quanza samen met partner Juniper Networks op haar QHQ 3.0 locatie in Amsterdam een Lunch & Learn over SDSN (Software Defined Secure Networking) van Juniper Networks. Klik hier om u aan te melden. We zien u graag!

Oracle Back-up in the Cloud live demodag @ Quanza QHQ 3.0

Op donderdag 23 november organiseren we samen met ons zusterbedrijf CloudMerge en Oracle een CloudMerge Experience Database Backup naar de Oracle Cloud dag. Gedurende de dag zullen we middels diverse live demo’s laten zien hoe wij vanuit ons testlab op het HQ van Quanza een backup maken van en naar de Oracle Cloud en de in het testlab aanwezige Oracle SPARC S7-2 Server. Heeft u interesse om deze demodag bij te wonen? Schrijf u dan hier in!

Lunch & Learn SDN en Automation

Op veler verzoek staat begin december wederom een Lunch & Learn over SDN op planning. De sessie staat voorlopig gepland op 14 december en inschrijven kan alvast!

Vragen? Vragen!

Schroom niet. Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.