Dell EMC Unity

Hybrid Midrange Datastorage

Dell EMC Unity hybrid storage arrays: het beste van 2 werelden

Bij Quanza houden we van eenvoud, zeker als het op storage aan komt. Dat moet niet alleen altijd werken en snel en betrouwbaar zijn, maar ook beperkt beslag leggen op het IT-budget. Daarom werken wij graag met de Unity lijn van Dell EMC. Deze hybride storage oplossingen combineren het beste van twee werelden door gebruik te maken van zowel all-flash als ‘klassieke’ mechanische disks. De arrays worden bovendien geleverd met allerlei extra’s, zoals applicatie integratie, cloud beheer en software om zowel prestaties als kostenefficiëntie te optimaliseren. Hieronder zetten we onze 5 belangrijkste redenen om voor Unity Hybrid storage van Dell EMC te kiezen op een rij.

1 Hybride efficiëntie
Alle Unity hybrid arrays leveren prestaties die de prestaties van all flashgeheugen benaderen voor de prijs van mechanische disks. De arrays maken gebruik van de Dell EMC Fully Automated Storage Tiering for Virtual Pools (FAST VP™) en Fast Cache™, waardoor data efficiënt opgeslagen en uitgelezen kan worden, ongeacht het toegekende tier. Dell EMC Unity Hybrid arrays zijn slim afgesteld, met een hoge capaciteit van 3,2 TB flash drives, inline deduplicatie en compressie voor all-flash pools en ondersteunen de mogelijkheid om FAST Cache online dynamisch op- of af te schalen.

2 Ongeëvenaarde eenvoud
Alle Unity systemen kunnen snel operationeel zijn. Rack en stack installatie en configuratie duren maar 15 minuten, de intuïtieve HTML5 Unisphere™ interface met VMware en Microsoft integraties zorgt voor een goede gebruikerservaring en service en support zijn nog nooit zo makkelijk geweest dankzij een ingebouwd self-service portal.

3 Cloud Management
Problemen kunnen sneller opgelost worden met cloud management. De (gratis!) CloudIQ SaaS management applicatie monitort de status van Dell EMC storage oplossingen proactief op basis van predictive analytics.

4 All-inclusive software
Hybride configuraties hebben alles in huis om gevirtualiseerde applicatie workloads eenvoudig te consolideren en te beheren. De all-inclusive software van Dell EMC Unity omvat HTML5 Unisphere Management Suite, inline compressie, deduplicatie en zero detect voor file en block, uniforme protocollen (file, block, VVols), unified snapshots en thin clones met Dell EMC AppSync integratie, encryptie, native replicatie, AppSync en RecoverPoint Basic, RecoverPoint voor VM’s en een 180 dagen gratis VPLEX-migratielicentie. Optionele EMC-software van Dell omvat VPLEX, PowerPath, gegevensbeschermingsplatforms en Advanced AppSync en RecoverPoint oplossingen.

5 Cloud tiering
IT helpt om de bedrijfsvoering efficiënter te maken door tiering toe te passen op ongebruikte bestanden en archive block snapshots door middel van VirtuStream, Microsoft Azure of AWS S3 public clouds. De Dell EMC Cloud Tiering Appliance (CTA) zorgt ervoor dat bestanden en archive blocks moeiteloos tussen storage arrays en clouds kunnen worden uitgewisseld, inclusief de Dell EMC private cloud – Elastic Cloud Storage. Wie gebruik maakt van Unity Arrays kan de mogelijkheid van CTA benutten om repository’s automatisch te migreren tussen cloud providers aansluitend op veranderende behoeften van de business of nieuwe vereisten die worden gesteld aan het platform.

Nog niet overtuigd? Dell EMC biedt op veel van zijn producten, waaronder de Unity Hybrid storage arrays, een uitgebreid programma om maximaal rendement uit uw investering te halen.

Dell EMC Unity Hybrid Storage

  • Block, file en VMware VVols ondersteuning in één oplossing
  • 3,6 TB tot 2,4 PB max. capacity
  • Implementeert 3D NAND TLC flash voor maximale density van flash geheugen
  • Inline data reductie voor all-flash storage pools
Goran Dokic

“Unity is een waardige opvolger van de VNX, sinds jaar en dag onze defacto standaard in omgevingen waar data loss simpelweg geen optie is”

-Goran, Senior System Engineer 

Quanza is Dell EMC Solution Provider

Daar waar betrouwbaarheid voorop staat grijpen de Quanzanen naar de storage oplossingen van Dell EMC.

We bedenken, bouwen en beheren oplossingen met alle productlijnen, van de aantrekkelijk geprijsde VNXe en Unity lijn tot aan VMAX en complete VBlock-oplossingen, maar ook voor ondersteuning en advies over oudere VNX en Celera systemen, of het verlengen van uw supportcontract bent u bij Quanza aan het juiste adres.

Meer weten? Even sparren met een van onze engineers? Of gewoon benieuwd naar onze prijzen?

Over Quanza Engineering

Wat we doen bij Quanza? Simpel: beginnen waar de rest ophoudt. Met pragmatische processen en slimme mensen realiseren we next level oplossingen die niemand anders kan of wil leveren.

Quanza – WDM

Bedenken

Techneuten niet creatief? Echt wel. Hoe hebben we anders succes voor onze klanten kunnen boeken?

Bouwen

Beloftes maken om ze vervolgens waar te maken. Heerlijk. We love it when a plan comes together.

Beheren

Beheren is een sport die we tot in de puntjes beheersen. 24/7 paraat, dus ook buiten kantooruren.

Quanza – Juniper
Quanza – Arista Networks
Quanza – Cisco
Quanza – MRV
Quanza – Fortinet
Quanza – Riorey
Quanza - Riverbed
Quanza – EMC
Quanza – Oracle
Quanza – A10 Networks

Strictly certified

Of het nu over switching of routing, storage of security-oplossingen gaat, van elke fabrikant is ons technisch team volledig overtuigd van de toegevoegde waarde van haar producten. Niet zo vreemd dus dat we alle  benodigde certificeringen in huis hebben zodat we een hoge partnerstatus genieten.

Vragen? Vragen!

Schroom niet. Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.