Dell EMC Recoverpoint

One-click disaster recovery

Dell EMC RecoverPoint voor zorgeloos zakendoen

Als je plan voor business continuity en disaster recovery bestaat uit 1 keer per week een backup uitvoeren, heb je bij data loss alsnog een probleem. Je kan data dan wel terugkrijgen, maar dan alleen tot dat punt van je laatste backup. En dat is niet volledig. Het liefst wil je meteen verder met al je gegevens vanaf het moment dat de data verloren ging, zodat je organisatie zo min mogelijk hinder en vertraging oploopt. Bij Quanza hebben we daar de slimste oplossing voor gevonden: RecoverPoint van Dell EMC.

RecoverPoint voor storage
RecoverPoint maakt een backup van alle changes in je data, zodat je naar elk Point in Time terug kan. Zie het als een soort van versiegeschiedenis. Het biedt een instant one-click recovery in elke multi-tenant cloud-omgeving. Continue replicatie (lokaal en op afstand) plus de hoge compressie van gerepliceerde data maken RecoverPoint tot een betrouwbare en snelle DRaaS-oplossing. Daarnaast biedt EMC VPLEX, een gedistribueerd live bestandssysteem, ongeëvenaarde bescherming van toepassingen bij rampen door middel van automatische failover en failback tussen arrays en datacenters.

RecoverPoint voor VMware
Ook op hypervisor niveau (virtuele machines van VMware) blijkt RecoverPoint een uitstekende oplossing en gewoon toegankelijk via de VMware vSphere web client plugin. RecoverPoint for Virtual Machines levert softwarematige replicatie van gegevens op afstand via WAN, synchroon of asynchroon. Met ingebouwde WAN-optimalisatie voor flink minder gebruik van de bandbreedte.

RecoverPoint: de beste ervaring
Bij Quanza nemen we disaster recovery serieus. Want hoe goed je IT-infrastructuur ook in elkaar zit of beveiligd is, na een crash, storing of menselijke fout heb je daar niet veel meer aan. Het liefst wil je de kans op zo’n issue altijd beperken. Maar feit is en blijft: een ongeluk zit in een klein hoekje. Het is daarom net zo belangrijk om altijd een goede doorstart-mogelijkheid paraat te hebben. Met Dell EMC’s RecoverPoint hebben wij de beste ervaring.

Goran Dokic

“RecoverPoint is een solide en betrouwbare oplossing die zeer effectief is bij het voorkomen van data loss”

-Goran, Senior System Engineer 

Quanza is Dell EMC Solution Provider

Daar waar betrouwbaarheid voorop staat grijpen de Quanzanen naar de storage en data recovery oplossingen van Dell EMC.

We bedenken, bouwen en beheren oplossingen met alle productlijnen, van de aantrekkelijk geprijsde VNXe en Unity lijn tot aan VMAX en complete VBlock-oplossingen, maar ook voor ondersteuning en advies over oudere VNX en Celera systemen, of het verlengen van uw supportcontract bent u bij Quanza aan het juiste adres.

Meer weten? Even sparren met een van onze engineers? Of gewoon benieuwd naar onze prijzen?

Over Quanza Engineering

Wat we doen bij Quanza? Simpel: beginnen waar de rest ophoudt. Met pragmatische processen en slimme mensen realiseren we next level oplossingen die niemand anders kan of wil leveren.

Quanza – WDM

Bedenken

Techneuten niet creatief? Echt wel. Hoe hebben we anders succes voor onze klanten kunnen boeken?

Bouwen

Beloftes maken om ze vervolgens waar te maken. Heerlijk. We love it when a plan comes together.

Beheren

Beheren is een sport die we tot in de puntjes beheersen. 24/7 paraat, dus ook buiten kantooruren.

Vragen? Vragen!

Schroom niet. Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.