Platformonafhankelijke cloud services met een DevOps gebaseerde werkwijze

Samenwerken met DevOps engineers

Met CloudMerge CODE, één van onze business lines, zorgen wij voor maximale flexibiliteit. Er kan namelijk op ieder gewenst moment overgeschakeld worden naar een andere cloud. Softwareontwikkelaars zijn daardoor in staat om altijd de best passende technologie te gebruiken. ‘The right workload in the right place’, dat is wat we beloven.

Er is echter nog een belofte. Wij integreren oude en nieuwe technologie en maken koppelingen volledig transparant. Kubernetes en Docker in combinatie met een ‘old school’ MySQL cluster? Geen probleem. Maximale ‘mix and match’.

Onze platformonafhankelijke service is volledig geautomatiseerd, wat bijdraagt aan het verkorten van de time-to-market en budgetbewaking. Meer weten over deze unieke service?

Controle over de cloud

Patches en updates, monitoring, beveiliging, rapportages… met CloudMerge CONTROL ben je als klant volledig ontzorgd. Wij leveren een compleet pakket aan managed services, 24×7, zonder zorgen.

Softwareontwikkelaars kunnen zich hierdoor weer volledig toeleggen op hun core competentie: het leveren van vernieuwende en onderscheidende functionaliteit voor hun klanten.

Connectiviteit

Hybride en multi-cloud oplossingen liggen aan de basis van iedere digitale transformatie. Er zijn immers meerdere platformen die een bijdrage leveren aan de diverse processen. Dat vraagt om gegarandeerde, veilige en snelle verbindingen tussen jouw datacenter, de on premise locatie en de publieke cloud. Met CloudMerge CONNECT helpen wij organisaties met hun cloud connectiviteit-uitdagingen.

Meer weten over hoe onze DevOps-engineers jou kunnen helpen?

Vragen? Vragen!

Schroom niet. Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.