Cisco Nexus

Unified Fabric Datacenter Switches

Cisco Nexus Datacenter Switches

Cisco Nexus datacenter switches zijn de basis van het Cisco Unified Fabric, een geïntegreerd datacenter netwerk dat storage, data en ethernet/IP services combineert om een open, programmeerbaar fundament voor het gevirtualiseerde datacenter te creëren.

Quanza heeft veel ervaring met het leveren en beheren van Cisco Nexus technologie. Hieronder zetten we de voordelen op een rij.

Flexibiliteit en keuze

Het Cisco Nexus portfolio is breed en voorziet in alle verschillende behoeften van moderne datacenters. Van aggregatie tot core, top-of-rack, middle-, end-of-row of virtual switch, Nexus switches kunnen in elke situatie toegepast worden, en er is een oplossing voor elke architectuur, alle soorten bekabeling en iedere omgeving.

Cisco NX-OS Software

Cisco NX-OS is een bewezen, speciaal voor het doel ontwikkeld datacenter operating systemen, dat een continu beschikbaarheid garandeert en de standaard zet voor mission-critical omgevingen. NX-OS wordt ook toegepast op de MDS9000 familie van storage switches en de UCS Fabric Interconnects, wat voor een consistente beheer-ervaring zorgt, of het nu om netwerk, storage of compute infrastructuur gaat.

Vermindert complexiteit

Door LAN en storage netwerken te integreren in een high-performance schaalbare en lossless oplossing die Ethernet, Fibre Channel, FCoE, iSCSI en NAS verkeer kan afhandelen. Reduceer het aantal devices dat beheerd en onderhouden moet worden, de hoeveelheid bekabeling en het stroomverbruik, verminder de kosten van uw infrastructuur.

Schaalt simpel

De Cisco Nexus familie schaalt zowel horizontaal als verticaal, terwijl het beheer simpel blijft, door toepassing van de Cisco Fabric Extender (FEX) technologie die ervoor zorgt dat er een single point of management is voor een groot aantal switchpoorten in meerdere locaties. Met high-density Gigabit, 10 Gigabit en 40/100 Gigabit Ethernet oplossingen schaalt het portfolio mee met elke groei.

Gecombineerd met prijswinnende technologie zoals Overlay Transport Virtualization (OTV), Locator/ID Separation Protocol (LISP) en FabricPath stelt u in staat om uw netwerk transparant uit te breiden over meerdere locaties, zonder gebruik te hoeven maken van complexe of inefficiënte technologieën zoals Spanning Tree.

Virtualisatiebewust

Nexus switches zijn klaar voor gebruik in gevirtualiseerde omgevingen. Door middel van veilige, policy-based workload mobiliteit binnen en tussen datacenters, OTV, LISP en Nexus 1000V technologie kan on-demand connectiviteit worden gerealiseerd in een groot laag 2 domein.

Geen downtime

Cisco Nexus hardware redundantie en Cisco NX-OS modulariteit met zelf-helende eigenschappen garanderen high availability zonder service disruption. Uw netwerk is continu up, ook tijdens planned maintenance en upgrades door Cisco In-Service Software Upgrade (ISSU), waardoor software updates zonder downtime kunnen worden uitgevoerd.

Groei erin

Het Cisco Nexus portfolio integreert transparant met Cisco’s bekende Catalyst portfolio, en deelt dezelfde IOS management interface, waardoor uw engineers en architecten Nexus switches gemakkelijk in een bestaande Cisco Catalyst omgeving kunnen integreren. Uw bestaande infrastructuur en de expertise van uw medewerkers blijven hierdoor onverminderd inzetbaar.

Vragen? Vragen!

Quanza heeft veel ervaring met het implementeren van Cisco Nexus oplossingen, en helpt u graag op weg of verder. Neem contact op voor een vrijblijvend advies.

Quanza is uw Cisco Premier Partner

Quanza is al sinds 2006 Cisco partner en heeft daardoor uitgebreide ervaring met het ontwerpen, bouwen en beheren van Cisco oplossingen in de meest uiteenlopende situaties. 

Meer weten? Even sparren met een van onze engineers? Of gewoon benieuwd naar onze prijzen?

Over Quanza Engineering

Wat we doen bij Quanza? Simpel: beginnen waar de rest ophoudt. Met pragmatische processen en slimme mensen realiseren we next level oplossingen die niemand anders kan of wil leveren.

Quanza – WDM

Vragen? Vragen!

Schroom niet. Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.