Hier begint het echte werk

Nieuwe techniek, nieuwe uitdagingen. Het is altijd prettig als een nieuw systeem direct in gebruik genomen kan worden. Medewerkers hebben echter hun handen vol. De business draait gewoon door. Wie pakt de implementatie op? Precies: uw organisatie komt handen tekort. De Quanzanen bieden hulp op maat. Van hardware-installaties en bekabeling tot aan het turn-key opleveren van een volledig geconfigureerde oplossing.

Quanza line down

Snel resultaat gegarandeerd

Wij gaan fast forward. Dankzij fundamentele technische kennis en ervaring met de producten kunnen we bij Quanza snel resultaat garanderen. Valkuilen vermijden we, beginnersfouten zijn uit den boze. Doen er onverhoopt toch problemen voor, dan schakelen we direct met de fabrikant om de onderste steen boven te krijgen.

U heeft baat bij een snelle en foutloze implementatie. Uw medewerkers hebben hun handen vol, de zaken gaan immers gewoon ‘door en voor.’ Dat begrijpen we bij Quanza maar al te goed.

fast-forward-round-button
Quanza line down

Door beheerders, voor beheerders

Beheersbaarheid is wat ons drijft. Het resultaat? Uw implementatie: door beheerders, voor beheerders. Gaat het om de integratie van een bestaande omgeving, dan handelen we extra zorgvuldig. Schikken naar uw procedures? Graag. Niet voor niets hebben we voor veel opdrachtgevers de nodige risicovolle acties buiten kantooruren uitgevoerd. Beloftes zijn er immers om waar te maken.

Vragen? Vragen!

Schroom niet. Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.