Judith Tolk benoemd als Directeur Marketing & Sales bij Quanza

Quanza B.V. stelt per 1 juni 2022 Judith Tolk aan als Directeur Marketing & Sales. Judith heeft ruim 15 jaar ervaring op het gebied van Sales, IT en Management. Hiermee versterkt Quanza het directieteam en wil ze haar groei versnellen.

Judith over haar nieuwe uitdaging: “Ik ben onder de indruk van de executiekracht en potentie van Quanza als het gaat om beheer van missie kritische infrastructuren. Dit zijn processen in het hart van de organisatie van klanten, deze zijn vaak kennis- en arbeidsintensief. Er is meestal geen standaardoplossing om deze te automatiseren. Aan de andere kant bestaat bij organisaties wel de wens om wendbaarder te worden, zodat zij sneller kunnen inspelen op veranderingen in de markt. Ik zie het als mijn belangrijkste uitdaging best practices te vertalen naar passende oplossingen die helpen om de business van klanten te versnellen. Daar ga ik vanaf 1 juni, samen met mijn team, de volgende stap in zetten”

De directie van Quanza B.V. komt met deze benoeming op vier leden: Arjan Lasschuit (Directeur Operations), Jan Martijn Metselaar (Directeur Technology), Adam van de Putte (Directeur Transition) en Judith Tolk (Directeur Marketing & Sales).

Frans ter Borg (Founder en Board Member Quanza Group) “Judith zal onze positie als dé beheerder van Network & Cloud infrastructuren verstevigen en uitbouwen. Quanza zet hier een belangrijke stap door een zeer ervaren commercieel leider aan haar directie toe te voegen. Binnen Quanza is nu een ambitieus én ervaren directieteam aan het roer gezet. Dat geeft mij meer tijd om strategische samenwerkingen op te tuigen en het volste vertrouwen dat wij de verdere groei van Quanza gaan versnellen”.