Quanza reikt cheques uit aan goede doelen

 In Blog, Nieuws

Als je in de IT werkt, ben je onlosmakelijk met de toekomst bezig. Wij vinden dat dat niet alleen met technologie te maken heeft. Want ook op menselijk vlak kijken we graag vooruit. Daarom besloten we eind 2018 het jaarlijkse relatiegeschenk voor onze klanten en zakenrelaties iets anders in te vullen. Zij konden kiezen uit goede doelen waar wij vervolgens aan konden doneren. En dat hebben we inmiddels gedaan! Office manager Marian Helsloot ging langs bij de goede doelen om de cheques te overhandigen.

Kinderen van de Voedselbank

Stichting Kinderen van de Voedselbank is het goede doel tegen kinderarmoede in Nederland. Je staat ervan versteld hoeveel gezinnen geen geld hebben voor speelgoed, een verjaardagscadeautje of nieuwe kleding – en welke impact dat heeft op het dagelijks leven van een kind. Quanza is trots dat het aan dit goede doel kon schenken!

Quanza reikt cheque uit aan Kinderen van de Voedselbank

Amsterdams Coördinatiepunt Mensenhandel (ACM)

De uitbuiting van personen laat veel sporen na in een mensenleven. Daarom is het zo belangrijk dat zij langdurig ondersteund worden, op welke manier dan ook. Het ACM regelt de opvang, registratie en hulpverlening aan slachtoffers van mensenhandel in de hoofdstad en Noord-Holland. Benieuwd wat ACM met het geld gaat doen? Lees het in hun blog!

Quanza reikt cheque uit aan Amsterdams Coördinatiepunt Mensenhandel

Movement on the Ground

Stichting Movement On The Ground helpt vluchtelingen op een menswaardige, duurzame en innovatieve manier. Op dit moment zijn ze actief in de vluchtelingenkampen op het Griekse eiland Lesbos, waar ze o.a. zonnepanelen hebben geplaatst en educatieve kinderactiviteiten organiseren. Zij zullen het geld gebruiken voor warme kleding op Lesbos en het oprichten van een nieuw initiatief op Samos.

Quanza reikt cheque uit aan Movement on the Ground

Op deze donaties hebben we veel positieve respons van onze klanten en zakenrelaties mogen ontvangen. We zijn dus erg verheugd met het succes van deze actie. Ook namens de goede doelen: heel erg bedankt!

Vragen? Vragen!

Schroom niet. Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.